25k sadece kasa olacak yazılım okuyorum zaten oyun bilgisayarı VS Code kaldırmazsa çöpe atak o bilgisayarı :d önere bileceğiniz bir PC var mı?
hocam ben 25k yazdımda şimdi aklıma geldi monitör dahil olsunçok pahalı geldi 20k kasa 5k monitör olsa iyi olur
hocam ben 25k yazdımda şimdi aklıma geldi monitör dahil olsunçok pahalı geldi 20k kasa 5k monitör olsa iyi olur
Daha iyiRAZER Kraken Oyuncu Kulaklığı Yeşil
Kraken Oyuncu Kulaklığı Yeşil fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr![]()
klavye için bütçen nedir![]()
SHIFTDELETE-SD3 / INTEL i5-12400F / ASUS TUF GeForce RTX 3070 GAMING OC V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
SHIFTDELETE-SD3 oyuncu bilgisayarı INTEL i5-12500 ve ASUS tuf RTX 3070 ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
![]()
Dell G2422HS 23.8 inç 165Hz 1ms Full HD Adaptive Sync IPS Gaming Monitör
Görüntü bozulmasını yok eden ve 1ms tepkime süresine sahip bir şekilde oynunuzu oynayın.www.gaming.gen.tr
![]()
RAZER Kraken Oyuncu Kulaklığı Yeşil
Kraken Oyuncu Kulaklığı Yeşil fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr
birde kalvye gerekli eğer bu parçalardan daha iyi bir parça varsa yazarsanız mutlu olurum herşey dahil bütçem 30k
1000tlklavye için bütçen nedir
teşekkürler birde kalavye söyleye bilirmisiniz ?
1000tl
biraz aşa bilir ama ortalama 1000tl
Mouse ile aynı marka olsun dersenteşekkürler birde kalavye söyleye bilirmisiniz ?
1000tl
biraz aşa bilir ama ortalama 1000tl