21.000-25.000 TL 26.000 TL NVIDIA Ve Intel Hazır Sistem Önerisi

BaranVrlk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
Intel Core i5-12400F
Ekran Kartı
ASUS GeForce RTX 3060 Ti
Merhabalar,

26.000 TL bütçem mevcut, maalesef tam bir fiyat hiç üstüne çıkamıyorum, bu bütçe dahilinde bir oyun bilgisayarı almak istiyorum. İnternette biraz bakındım, bana en uygun BURADAKİ bu sistemi buldum. İzmir'de, oldukça sıcak bir bölgesinde, ayrıca geçmişte yaşadığım deneyimler nedeniyle stok soğutucu yerine işlemci soğutucusu Corsair H100 ekliyorum.

Bununla beraber birde SSD hafızasını arttırdığımda tam 26K gibi bir fiyat çıkıyor. bu sistem iyi midir veya siz önerirsiniz? Ekran kartı veya işlemci olarak AMD istemiyorum, geçmişte ve halihazırda kullandığım sistemde çok sorun çıkardığından biraz uzak durmak istiyorum bu sebeple NVIDIA ve Intel olması tercihim. Sistemin özelleştirdiğim halinin bir ekran görüntüsünü iletiyorum.

1691961386487.png

Moderatörün son düzenlenenleri:

Zemheri

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
Merhaba, 26.000 TL bütçem mevcut, maalesef tam bir fiyat hiç üstüne çıkamıyorum, bu bütçe dahilinde bir oyun bilgisayarı almak istiyorum. İnternette biraz bakındım, bana en uygun BURADAKİ bu sistemi buldum. İzmir'de, oldukça sıcak bir bölgesinde, ayrıca geçmişte yaşadığım deneyimler nedeniyle stok soğutucu yerine işlemci soğutucusu Corsair H100 ekliyorum. Bununla beraber birde SSD hafızasını arttırdığımda tam 26K gibi bir fiyat çıkıyor. bu sistem iyi midir veya siz önerirsiniz? Ekran kartı veya işlemci olarak AMD istemiyorum, geçmişte ve halihazırda kullandığım sistemde çok sorun çıkardığından biraz uzak durmak istiyorum bu sebeple NVIDIA ve Intel olması tercihim. Sistemin özelleştirdiğim halinin bir ekran görüntüsünü iletiyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 25745
26k bütçe içinde sıvı soğutma ve SSD yükseltimi ile alınabilir bir fiyat ve sistem.

Cavuskerem

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri