a
aynen video gecikti bayaSatış 15dk sonra falan olsa iyi olur.
aynen video gecikti bayaSatış 15dk sonra falan olsa iyi olur.
Bunlar hep planlı beklentiyi yükseltiyorlarHeyecanlandık![]()
en sonda yazar mısınız hocam durumu merak edıyorumda bunu alamzsam ılerıde mağazaya gıdıp alırımBoş ya
Sanmıyorum ya zaten stok az. Anında bitecek.Bunlar hep planlı beklentiyi yükseltiyorlar![]()
Hocam mağaza saati ertelenmez değil mi?Arkadaşlar bende bekliyorum sizin gibi. Bende yayınlayayım istiyorum. Ne yapayım öneriniz var mı? bekliyoruz işlenmesini işte. Erken yükledik bir de yapıyor böyle gıcıklıklar.
Sende haklısın başkan sevğiler.Arkadaşlar bende bekliyorum sizin gibi. Bende yayınlayayım istiyorum. Ne yapayım öneriniz var mı? bekliyoruz işlenmesini işte. Erken yükledik bir de yapıyor böyle gıcıklıklar.
Hocam linki 20 dakika sonra verin videoyu izledikten sonra yoksa ne aldığımızı anlamıcazArkadaşlar bende bekliyorum sizin gibi. Bende yayınlayayım istiyorum. Ne yapayım öneriniz var mı? bekliyoruz işlenmesini işte. Erken yükledik bir de yapıyor böyle gıcıklıklar.
Ertelenmez diye düşünüyorum.Hocam mağaza saati ertelenmez değil mi?
Büyük ihtimalle öyle olur video yayınlandıktan 15-20 dk sonra internet üzerinden satış başlar.Hocam linki 20 dakika sonra verin videoyu izledikten sonra yoksa ne aldığımızı anlamıcaz
Doğru olmaz reis, adam istese yazar zaten burayaMağazada olan özellıklerı ögrenırse yazarsa güzel olur
Sinerjihangi mağaza o bellimi?