Soru 26000 TL Sistem Için Özelleştirme Ve Kasa Tavsiyesi

MeReKGs67

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Katılım
2 Mar 2023
Mesajlar
21
Tepki
3
İşlemci
farketmez
Ekran Kartı
farketmez

Selamünaleyküm cümleten. Bu sistem yarın veya öbür gün alacağım nasipse.

Anakartı ASUS Prime A620'den B650 M-K yaptım (m-r ile M-K arasında kalmıştım M-K önerdiler?

SSD'yi 1 TB AGI yaptım.

Güç kaynağına Everest için saatli bomba dediler 600W Deep cool önerenler de oldu ben ileride ekran kartı yükseltmesine uygun olsun diye malum belki AMD alırım AMD ekran kartları da çok TDP oluyor gerçi ben gene ileride 1080p kartı alırım ama olsun wattı yüksek olsun diye 700W FSP 80+ seçtim.

Yukarıdaki parçalardan emin gibiyim tek kafamı karıştıran kasa kaldı bir de RAM'ler ileride yetmeyebilir gibi geldi bir de anakartta iki tane RAM slotu var 32 GB gerekirse RAM'leri satıp 16x2 almam gerekecek ama inşallah yeterli olur 16 GB ekran kartı.

Bunun dışında birisi kasa için "ürün kaliteli kasa önem vermedim ama verilmesi gerekmiş fanlar içeri çok az hava üflüyor" böyle yazmış bu yüzden BitFenix hakkında emin olamadım abi sen ne dersiniz diğer kasalara bakabilir misiniz diğer alternatiflere özellikle MSI'ın iki modeli kafama takıldı birisi m-ATX birisi ATX diğer modeller iyi değil diye biliyorum.

Bir de kısa bir soru kasanın m-ATX veya ATX olması parça sıcaklıklarına etki ediyor mu?
 
KS

MeReKGs67

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Katılım
2 Mar 2023
Mesajlar
21
Tepki
3
Bu arada bu sistemi yeni gördüm buna da gözüm kaydı sadece 500 GB SSD bir de anakartı A 620 M Pardon işlemci de daha iyiymiş
Screenshot_46.png
 
Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri
Üst