Valorant ve Rainbow da yok fakat battlefield büyük bir alanda ve çok fazla hareket olduğu için gözümü yoruyor.Görüş sıkıntısı oluyo mu peki
Valorant ve Rainbow da yok fakat battlefield büyük bir alanda ve çok fazla hareket olduğu için gözümü yoruyor.Görüş sıkıntısı oluyo mu peki
Son bir soru hocam monitörle gözünüz arasinda ortalama ne kadar mesafe varValorant ve Rainbow da yok fakat battlefield büyük bir alanda ve çok fazla hareket olduğu için gözümü yoruyor.
35-40Son bir soru hocam monitörle gözünüz arasinda ortalama ne kadar mesafe var
Anladim hocam genelde +50 tavsiye ediliyor 27" de biraz da ondan yoruluyor olabilirsiniz
Valorant'ta uzaktan bakınca adamın kafası görünmüyor ama battlefield için +50 tercih edilebilir.Anladim hocam genelde +50 tavsiye ediliyor 27" de biraz da ondan yoruluyor olabilirsiniz
Haa anladim . 1080p alinca iyice sakata girer sıkıntılıYani görünmüyordan kastım vurmak zorlaşıyor görünüyor da.
Valo kadar akici oyun oynamiyorum lakin rustta görüş cok önemli ben biraz daha dusuneyim bu 27 " olayiniValorant'ta uzaktan bakınca adamın kafası görünmüyor ama battlefield için +50 tercih edilebilir.
Merhaba,Merhabalar,
uzun süredir monitör bakiyorum. Kullanici deneyimleri benim için önemli. 27 inç uygun bulursam diye aklimda olacak bir konu. Sizce flat mi curved mi ? Curvedin en buyuk dezavantajı VA panel oluşu. Flat olanlarda da ekran devasa gibi duruyor emin olamadim kullanicilari yoruma bekliyorum
Valla cok kararsizim hocam normalde 24 inc almayi düşünüyorum lakin almisken 27 mi alsam diye takildim. Flat 27 de oyunlarda görüşü sikintiya sokar diyorlar bilemiyorumMerhaba,
Şahsen ben çift monitör kullanıyorum bir monitörüm 27 inç düz Philips monitör diğer ana monitörüm ise 23,6 inçlik Asus Tuf Curved ekran büyüklük konusunda asus ekranım daha büyük gibi görünüyor 1-2 cm fark ile. Ayrıca Curved öneririm kullanması rahat ve oyuncular için uygun.![]()
İşte orda da sen karar vericen ben aktif bir Curved kullanıcısı olarak bunları söylüyorum dostumValla cok kararsizim hocam normalde 24 inc almayi düşünüyorum lakin almisken 27 mi alsam diye takildim. Flat 27 de oyunlarda görüşü sikintiya sokar diyorlar bilemiyorum
Anliyorum hocam ben bi Internet kafeye gidip hepsini deniyimİşte orda da sen karar vericen ben aktif bir Curved kullanıcısı olarak bunları söylüyorum dostum
her türlü flat bence hocam curved hiç hoş değil gibi geliyor banaMerhabalar,
uzun süredir monitör bakiyorum. Kullanici deneyimleri benim için önemli. 27 inç uygun bulursam diye aklimda olacak bir konu. Sizce flat mi curved mi ? Curvedin en buyuk dezavantajı VA panel oluşu. Flat olanlarda da ekran devasa gibi duruyor emin olamadim kullanicilari yoruma bekliyorum
Tipi güzel aslind ama VA olmasi tatsizher türlü flat bence hocam curved hiç hoş değil gibi geliyor bana
nası va flat dediğiniz düz ekran değil miTipi güzel aslind ama VA olmasi tatsiz
Yok hocam flat ips ama curved olan modeller VA panel onu dedimnası va flat dediğiniz düz ekran değil mi
işte hocam ben flat tercih ederim bence curvedin görünümü hoş değilYok hocam flat ips ama curved olan modeller VA panel onu dedim
Ha anladim hocam. Yani flat güzel de 27" de büyük oluyo baya ona bi bakmak denemek lazimişte hocam ben flat tercih ederim bence curvedin görünümü hoş değil
yok hocam 32 inç olursa curved olurda 27 için flatHa anladim hocam. Yani flat güzel de 27" de büyük oluyo baya ona bi bakmak denemek lazim
Bi cafede deneyecegim hocam bakayim da nasil oluyor artik yarin amazondan cokecegim inşallahyok hocam 32 inç olursa curved olurda 27 için flat