Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Arkadaşlar 3.5k Bütçem var 27 inç 165 hz Ghosting sorunu Ölü Piksel Işık sızması olmayan bir monitör arıyorum Varsa önerebileceğiniz güzel buna uygun Link olarak bırakır mısınız ?
Sana önerebileceğim monitörlerin başında 27 inç, 165hz, 1ms, 1500r kavis oranına sahip "Viewsonic vx2718-pc-mhd" modeli geliyor. Fiyatı da tam sana göre bence.
[/url][/img]
Ayrıca bu monitörü şuanda ben de kullanıyorum. Son kullanıcı olarak gayet memnunum. Ama eğer masan küçükse ayakları biraz klavyene çarpabilir. Ama bu da önemli bir detay değil bence. Çünkü ben yakın kullanmayı sevdiğim için bu tarz bir problem yaşıyorum.
Sana önerebileceğim monitörlerin başında 27 inç, 165hz, 1ms, 1500r kavis oranına sahip "Viewsonic vx2718-pc-mhd" modeli geliyor. Fiyatı da tam sana göre bence.
Ayrıca bu monitörü şuanda ben de kullanıyorum. Son kullanıcı olarak gayet memnunum. Ama eğer masan küçükse ayakları biraz klavyene çarpabilir. Ama bu da önemli bir detay değil bence. Çünkü ben yakın kullanmayı sevdiğim için bu tarz bir problem yaşıyorum.
Bu 6 ürünü öneririm. 165Hz yazmışsınız ama 144 ile 165 arasındaki farkı anlayacak gözünüz varsa size imreniyorum diyebilirim. Bu arada mod arkadaşta @"s4lly" kendi kullandığı bir ürün önermiş. F/P oranı iyi ama listeme almamamın sebebi listemdeki ürünlere göre biraz geri planda özelliklere ve performansta kalması. Ama kötü değil bu algı oluşmasın ürün olarak başarılı bir model o üründe.