Öneri 27 Inc 2K Ips Monitör Önerisi

decameron09

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
42
27 inc 2k ips monitör önerisi 10-12 arası butcem var onerılerınızı beklıyorum tesekkurler

KS

decameron09

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
42
eklemeyi unutmusum monıtorde asansor sıstemı yukarı assa saga sola cevırmelı arıyorum @Arthur Morgan bu ozellıkelr dahılınde onerın varmıdır

KS

decameron09

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
42
bu monıtoru daha once aldım hatta suanda kullanıyorum olu pıksel cıkıyor asus gerı ıade de almıyor bu olmaz

https://www.sinerji.gen.tr/philips-...dium=cpc&utm_campaign=epey_genel[/URL) [/URL
beyaz renk dısında baska onerınız var mıdırı bıde ayagı asus rog strıx gıbı olursa masam cok sallanıyor

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,437
bu monıtoru daha once aldım hatta suanda kullanıyorum olu pıksel cıkıyor asus gerı ıade de almıyor bu olmaz

beyaz renk dısında baska onerınız var mıdırı bıde ayagı asus rog strıx gıbı olursa masam cok sallanıyor

diplomasızhoca

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224

satın alan büyük bir kitle tarafından memnun edici dönüşleri var
27'' 2K IPS PANEL 300 HZ ASANSÖR PİVOT ÖZELLİKLİ

1768233872353.png

• Beğen
Reactions: GNU

GNU

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
146

satın alan büyük bir kitle tarafından memnun edici dönüşleri var
27'' 2K IPS PANEL 300 HZ ASANSÖR PİVOT ÖZELLİKLİ

Ekli dosyayı görüntüle 45613
hocam çinin en önde gelen monitör markası gibi bir marka bu. yorumlarda iyiyse kullanıcı yüksek hz'e önem veriyorsa (hedef oyunlarda destekliyecek güçlü gpu'suda varsa) monitör çok iyi.

bir arkadaşıma önermiştim iki ayrı modelini aldı çok memnun kaldı. düzenli firmware güncellemeside çıkıyor yazılımını güncelliyebiliyorsun. sıfır sorun yaşadı. kendi monitörümün görüntü kalitesini beğeniyordum bu cihazı gördükten sonra benimki tat vermemeye başladı.

önerilere göre bariz dezavantajı düşük hz. destekliyecek gpu hedef oyunda ne fps veriyor bilmiyorum ama uygunsa olur.

Son düzenleme:

uyl0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
27 inc 2k ips monitör önerisi 10-12 arası butcem var onerılerınızı beklıyorum tesekkurler

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri