- Tepki
- 42
27 inc 2k ips monitör önerisi 10-12 arası butcem var onerılerınızı beklıyorum tesekkurler
Bu ürün pivot desteklieklemeyi unutmusum monıtorde asansor sıstemı yukarı assa saga sola cevırmelı arıyorum @Arthur Morgan bu ozellıkelr dahılınde onerın varmıdır
bu monıtoru daha once aldım hatta suanda kullanıyorum olu pıksel cıkıyor asus gerı ıade de almıyor bu olmaz
beyaz renk dısında baska onerınız var mıdırı bıde ayagı asus rog strıx gıbı olursa masam cok sallanıyorhttps://www.sinerji.gen.tr/philips-...dium=cpc&utm_campaign=epey_genel[/URL) [/URL
bu monıtoru daha once aldım hatta suanda kullanıyorum olu pıksel cıkıyor asus gerı ıade de almıyor bu olmaz
beyaz renk dısında baska onerınız var mıdırı bıde ayagı asus rog strıx gıbı olursa masam cok sallanıyor
hocam çinin en önde gelen monitör markası gibi bir marka bu. yorumlarda iyiyse kullanıcı yüksek hz'e önem veriyorsa (hedef oyunlarda destekliyecek güçlü gpu'suda varsa) monitör çok iyi.![]()
KTC 27" H27E6 300Hz (320 OD) 1Ms 2K Fast IPS Pivot Gaming Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
satın alan büyük bir kitle tarafından memnun edici dönüşleri var
27'' 2K IPS PANEL 300 HZ ASANSÖR PİVOT ÖZELLİKLİ
Ekli dosyayı görüntüle 45613
27 inc 2k ips monitör önerisi 10-12 arası butcem var onerılerınızı beklıyorum tesekkurler