ASUS TUF 650W ve ASUS ROG 550W PSU modelleri arasında kaldım. 5600 + 6600XT için alacağım. Hangisini tavsiye edersiniz? Bu bütçede 550W - 750W başka bir PSU da önerebilirsiniz.
İki ürün de bu modelden daha kaliteli hocam![]()
SHARKOON WPM-GOLDZERO-750W WPM Gold ZERO 750W 80+ GOLD tak çıkar kablolu Güç kaynağı - inventus
SHARKOON WPM-GOLDZERO-750W WPM Gold ZERO 750W 80+ GOLD tak çıkar kablolu Güç kaynağıinventus.com.tr
İki ürün de bu modelden daha kaliteli hocam
Teşekkür ederim hocam görüşleriniz içinHocam neye göre, kime göre? Bu ürünü kullanmış biri olarak söylüyorum net sharkoon alırdım ileriye dönük olsun diye. Kullanıcı yorumumdur.
Aşağıdaki yorumları da okumanı tavsiye ederim.
![]()
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
2 adet 8pin kablosu toplamda 4 tane 8pin var. Bir kabloda iki tane 8 pin varHocam bir adet mi 8 pin güç girişi var bu modelde. 2x8pin ihtiyaç duyduğum bir gpu alırsam ileride kullanamaz değil mi?
Bunlar yerine net corsairi al![]()
Bitfenix BP-FM650ULAG-9R Formula 650W Fix Cables 80 Plus Gold Psu Güç Kaynağı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Bitfenix BP-FM650ULAG-9R Formula 650W Fix Cables 80 Plus Gold Psu Güç Kaynağı fiyatlarını Akakçe ile takip et! Bitfenix BP-FM650ULAG-9R Formula 650W Fix Cables 80 Plus Gold Psu Güç Kaynağı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
n11'den Phanteks AMP PH-P650G 650 W 80+ Gold Modüler Güç Kaynağı seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
![]()
Phanteks AMP PH-P650G 650 W 80+ Gold Modüler Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
Phanteks AMP PH-P650G 650 W 80+ Gold Modüler Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bu ikisi arasında kaldım arkadaşlar. Hangisini seçmek daha mantıklı olur?