Logitech G502 Hero kullanıcı yorumu – amazon
Ürünün ergonomisi çok iyi, ele tam oturuyor ve uzun süreli kullanımda eli yormuyor. Değiştirilebilir ağırlıkları ürünün ağırlık merkezini ve kullanımını kişiye özgü ayarlamayı sağlıyor. Alt kapağın mıknatıslı olması çok hoşuma gitti. RGB aydınlatması da gayet tatmin edici. DPI göstergesi de bu RGB ye dahil. Mouse tekerleğinin kademeli ve sürüklenebilir iki modda olması da hem standart kullanım hem de uzun döküman taramalarında büyük kolaylık sağlıyor. Atanabilir tuşları basit komutlar için yeterli. Benim için en ilginç özelliği elin baş parmağına denk gelen düğmesi ile DPI’ı geçici olarak düşürebilmek oldu. Bu sayede hem oyun içinde nişan almayı hem de hassas çizim yapılmak istendiğinde büyük kolaylık sağlıyor.
Süper Light al geç dostum o kadar bütçen varsa.Merhaba bütçem max 2800
Ninjutso Katana yada Logitech g pro x
Super ligt arasında kaldım hangisini önerirsiniz yada başka önerebilceğiniz bi mouse varmı
Endgame ve ninjutsonun yeni mouselari çikicak onlari bekle ben ninjutsoyu bekliyorum.Merhaba bütçem max 2800
Ninjutso Katana yada Logitech g pro x
Super ligt arasında kaldım hangisini önerirsiniz yada başka önerebilceğiniz bi mouse varmı
End game ne zaman geliceği beli değilEndgame ve ninjutsonun yeni mouselari çikicak onlari bekle ben ninjutsoyu bekliyorum.
katılıyorum.Süper Light al geç dostum o kadar bütçen varsa.
Ninjutsonun 190 dolardan çikaçagini nereden biliyorsun ? Daha fiyat belli değil max 100 dolar olur.End game ne zaman geliceği beli değil
Ninjutso ise 190 dolar gibi bi fiyattan çıkıcak