27Inç Qhd Ips Panel Monitör Önerisi 10000Tl

reinexz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
hz bakımından beklentin nedir fps oyunlarıyla aran nasıldır

GNU

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
146
sorduğun soruya geleceğim. ama önce bana güven senden çok basit birşey isteyeceğim. 5 dakikanı alır.

şu listedeki testi tamamlayıp sonucu belirtirmisin. ister ekran fotosu at ister harf olarak sonucu yaz.

KS

lewishamilton

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
sorduğun soruya geleceğim. ama önce bana güven senden çok basit birşey isteyeceğim. 5 dakikanı alır.

şu listedeki testi tamamlayıp sonucu belirtirmisin. ister ekran fotosu at ister harf olarak sonucu yaz.
teste başla dediğim anda ekranda sadece seçenekler çıkıyor mavi ile yazılan yani test çalışmıyor

hz bakımından beklentin nedir fps oyunlarıyla aran nasıldır
ortalama

GNU

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
146
teste başla dediğim anda ekranda sadece seçenekler çıkıyor mavi ile yazılan yani test çalışmıyor

ortalama
mümkünse chrome ile bu sayfayı açıp start'a tıkladıktan sonra çalışmıyor mu ? bir süre beklersin bir sonuç bilgisi çıkar.

KS

lewishamilton

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
son olarak şunu rica edeceğim. buda olmassa konuyu uzatmayacağım.

sisteminde firefox yüklü mü ? yüklü değilse

burdan firefoxu indirip kurup aynı google aramasını ordan yapıp işlemi başlatmayı dener misin ?
speedmi lazım latency mi

son olarak şunu rica edeceğim. buda olmassa konuyu uzatmayacağım.

sisteminde firefox yüklü mü ? yüklü değilse

burdan firefoxu indirip kurup aynı google aramasını ordan yapıp işlemi başlatmayı dener misin ?
1769635874579.png

GNU

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
146
sonuç güzel. kesinlikle kötü değil. fiber kullanıyorsun sanırım. latency kısmındaki +21 ve +8 kısmı önemli. hattında yoğun download yada upload yükü olduğunda değişimi simgeliyor. yani aynı router/modem e bağlı olarak evde biri internete ciddi şekilde download yönünden yüklenirse indirmede +21 ms artış oluyor. upload yükünde +8 ms. sonuç kötü olsaydı önce bunu düzeltmelisin diyecektim.

KS

lewishamilton

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
sonuç güzel. kesinlikle kötü değil. fiber kullanıyorsun sanırım. latency kısmındaki +21 ve +8 kısmı önemli. hattında yoğun download yada upload yükü olduğunda değişimi simgeliyor. yani aynı router/modem e bağlı olarak evde biri internete ciddi şekilde download yönünden yüklenirse indirmede +21 ms artış oluyor. upload yükünde +8 ms. sonuç kötü olsaydı önce bunu düzeltmelisin diyecektim.
monitör önerisi varmıdır? ve bilgi için sağolun önemliydi benim için

GNU

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
146
monitör önerisi varmıdır? ve bilgi için sağolun önemliydi benim için
öncelikle güzel monitöre yönelmişsin. satın alım noktasının avantajları olabilir mi bilemiyorum. daha uygun fiyatta mümkün.

alternatif olarak yine asusun bahsi geçen modeli gibi sağlam bişi istiyorsan:

benq'nun aklıma gelen belirgin farkı bildiğim en iyi bütünleşik ses çıkışına sahip olması. birde ortam ışığına göre monitör ışığını otomatik ayarlamak gibi özellikleri var.

Zafer_26.

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Asus ROG Strix XG27ACS’i gönül rahatlığıyla önerebilirim. QHD çözünürlük ve 180 Hz yenileme hızı sayesinde görüntü hem çok net hem de fazlasıyla akıcı. Fast IPS panel renkleri canlı gösteriyor, 1 ms tepki süresi de özellikle FPS oyunlarında ciddi avantaj sağlıyor. Adaptive Sync desteğiyle yırtılma sorunu yaşamıyorsun. Hem oyun hem günlük kullanım için dengeli, kaliteli bir monitör arayanlar için gayet mantıklı bir tercih.

uyl0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri