hocam iyi akşamlar bu sistemin anakart ram vs markasını görebildiniz mi gördükten sonran bu sisteme ben de talibim![]()
Masaüstü Bilgisayar - Bilgisayar Modelleri - n11
Masaüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Masaüstü Bilgisayar çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Bunu almaya düşünüyorum bende bu fiyat bandına
Hocam bende bilmiyorum fp olarak çok iyi ama ürünler hakkında bilgim yok o yüzden sipariş vermedim siteyede guvenemedimhocam iyi akşamlar bu sistemin anakart ram vs markasını görebildiniz mi gördükten sonran bu sisteme ben de talibim
Hayırlı olsun![]()
Masaüstü Bilgisayar - Bilgisayar Modelleri - n11
Masaüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Masaüstü Bilgisayar çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Bunu almaya düşünüyorum bende bu fiyat bandına
Hocam alınır mı ekran kartı markası falan yazmıyor satıcıya güvenilir mi sizceHayırlı olsun![]()
Alınmaz.Hocam alınır mı ekran kartı markası falan yazmıyor satıcıya güvenilir mi sizce
Nedenini açıklar mısınız lütfenAlınmaz.
marka belirtilmemiş sıkıntılı ürün gelirse iade olayı da siteden ötürü uğraştırabilir çok şüpheli duruyorNedenini açıklar mısınız lütfen
Hocam çok teşekkür ederim 5 yıldız olan yorumların hepsi aynı düşük puanlilada da fatura yok yazmışlar sayenizde araştırmış oldummarka belirtilmemiş sıkıntılı ürün gelirse iade olayı da siteden ötürü uğraştırabilir çok şüpheli duruyor