280Hz Monitor Sorunu

olcaypasa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar merhaba, cs2 için 144hz monitorden, asusun 280hz tazeleme hızlı VM259QM modeline geçtim, ancak aldıgım günden cs go'da ve cs2de herhangi bir iyileştirme göremedim. Hızlı bir biçimde sağ sol yaparken etraftaki herşeyin bulanık oldugunu hissediyorum, monitor ayarlarından denemediğim özellik kalmadı ( gsync, ELMB, Overdrive vs ) ancak bu histen hiçbir türlü kurtulamadım.

Alta kısa bir video bırakıyorum, bu görüntü normal mi yoksa bir sorun mu var?

massiveRAIN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
38
windows görüntü ayarlarından ve cs ayarlarına baktınmı 280'demi oynuyorsun ?

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
280hz de titreme sorunu olan bir monitör zaten. Ben hiç kimseye önermiyorum bu yüzden. 240hz de kullanabilirsin.

KS

olcaypasa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
240hzde de problem aynı şekilde malesef.

:GHOST:

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
28
Yüksek bı ihtimal gosting oranı fazla bir gosting testi yaparmisin bendede aynı sorun vardı 15 günlük iade hakkında iade ettim

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
28
Peki daha düşük hz lerde çıkıyor mu bu sorun.
Ya eğer dediğim gibi gosting varsa kaç Hz yada kaç MS olursa olsun monitörün panel yapısı gereğince gosting fazlaysa düşük Hz de aynı sorunları yaşarsın bu sorun Samsung odsy g3 de vardı ama iade edebiliyorsa et LG wiewsonic pihilps vb markalar kendi panellerini üretiyorlar daha iyi bir seçenek

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Ya eğer dediğim gibi gosting varsa kaç Hz yada kaç MS olursa olsun monitörün panel yapısı gereğince gosting fazlaysa düşük Hz de aynı sorunları yaşarsın bu sorun Samsung odsy g3 de vardı ama iade edebiliyorsa et LG wiewsonic pihilps vb markalar kendi panellerini üretiyorlar daha iyi bir seçenek
Videoda ghosting değil titreme var. O monitörde ghosting olamaz zaten.

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
28
Videoda ghosting değil titreme var. O monitörde ghosting olamaz zaten.
Aynı monitör bende vardı ama iade ettim ztn bende üstüne basa basa gosting var demiyorum test yapsın bence eğer gosting de yoksa garantilik bı durum ben wiewsonic vx2728j almayı planlıyorum şimdi 5849 TL lik bir fiyat var

KS

olcaypasa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ghosting değil titreme ya da bulanıklaşma var.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri