29K Ya Bu Si̇stem Si̇zce Nasil ?

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
sorun var demedım ssd için pci 4.0 ssd ler varken tercih etmeyeceğimi belirttim.
kasa için ise kasanın üstten radyator desteği yok sahsen uzun kullanım ıcın 2.5k gibi fiyatlara satılan bır kasada buyuk eksıklık
eğer montaj vs. yapmıyorsa gen4 eksikliği hissetmez bakma gen3 3k gen4 7k olmasına arada çok kısa süreler var

KS

okan.c

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
Hangi ssd seçiliydi normalde
500 gb wd di galiba gene. Ben 1+1 tb kingston yapıcaktım fakat stokta yoktu. O yüzden wd yaptım. Fiyat bakımından daha ucuz olduğundan kington o sebeple onu tercih ederim diyorsanız eğer 300 500 tl fark için üzülmem. Sistem elime çabucak geçsin derdindeyim. Ama fiyat değilde performans bakımından PCI4 diyorsanız o zaman ayrı

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
500 gb wd di galiba gene. Ben 1+1 tb kingston yapıcaktım fakat stokta yoktu. O yüzden wd yaptım. Fiyat bakımından daha ucuz olduğundan kington o sebeple onu tercih ederim diyorsanız eğer 300 500 tl fark için üzülmem. Sistem elime çabucak geçsin derdindeyim. Ama fiyat değilde performans bakımından PCI4 diyorsanız o zaman ayrı
Ne için kullanıcaksınız? Başta pek gerek yok ama kullanmadan direk satayim derseniz ssd’yi kingston pcie4.0 desteği ile biraz önde

omerlutfiulker

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
378
sistem kötü demedim dostum ama tercih etmeyeceklerımı ve neden tercih etmek istemediğimi belirttim.örnek kasayı sıvı sogutma destegınden dolayı almam. ssd olarak gen 4 anakart varken gen 3 ssd almam gen4 fıyatına. ama sıstemdekı psu bence gayet guzel. sonrasında kendım bu fıyata neler toplayabılırım onu ıncelerım. genel olarak benim düşüncelerim bunlardı

KS

okan.c

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
Gerek yok bence, içimde kalır diyorsanız geçebilirsinizde bence gerek yok.
çok bi fps farkı olurmu ? ona göre daha sistem kurulum aşamasındayken değiştirebilirim diye düşünüyorum. Ama stoklarda hala pcı4 yok

KS

okan.c

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
Dediğim gibi çok önemli değil fps farkıda olmaz ama ben rahat edemem içimde kalır diyorsanız geçilebilir
valla içimde kalır ama stokta da yok şu anda. Stoğa gelmesini beklemekte ölüm. Bir an önce sistem elime ulaşsın istiyorum. Çok kararsızım :D

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri