hocam bunun ayarlar kısmının hiç beğenilmediğini hatta ayar yapıldıktan sonra aç kapa yapınca ayarların sıfırlandığını okudum. ne düşünüyorsunuz ?![]()
MSI G274QPF 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G274QPF 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G274QPF 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.774,92 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu modelde öyle bir yorum gördüğümü hatırlamıyorum. Öyleyse @Lory nin bakması daha doğru olurhocam bunun ayarlar kısmının hiç beğenilmediğini hatta ayar yapıldıktan sonra aç kapa yapınca ayarların sıfırlandığını okudum. ne düşünüyorsunuz ?
Ayarları çok sık kullanan biri değilseniz pek etkilemez sizi. Ancak bu modeli alabiliyorsanız direkt alın derim.hocam bunun ayarlar kısmının hiç beğenilmediğini hatta ayar yapıldıktan sonra aç kapa yapınca ayarların sıfırlandığını okudum. ne düşünüyorsunuz ?
hocam daha çok asus msi aoc gibi markalar önerebilmeniz mümkün mü acaba, dell'e pek sıcak bakamıyorumAyarları çok sık kullanan biri değilseniz pek etkilemez sizi. Ancak bu modeli alabiliyorsanız direkt alın derim.
![]()
Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Aslında Dell in servisi ve kalitesi saydığınız bütün markalardan daha iyi. Yinede ısrarcıysanız bunları önerebilirim.hocam daha çok asus msi aoc gibi markalar önerebilmeniz mümkün mü acaba, dell'e pek sıcak bakamıyorum
Hocam iliglendiğiniz için çok teşekkür ederim , dell de dahil olmak üzere attıklarınızın hepsini beğendim. Kendiniz için alacak olsaydınız aralarında bir tercih sıralaması yapar mısınız ?Aslında Dell in servisi ve kalitesi saydığınız bütün markalardan daha iyi. Yinede ısrarcıysanız bunları önerebilirim.
![]()
AOC Q27G4X 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC Q27G4X 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC Q27G4X 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.483,15 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
MSI MAG 274QRFW 27" 1 ms WQHD Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG 274QRFW 27" 1 ms WQHD Pivot IPS Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! MSI MAG 274QRFW 27" 1 ms WQHD Pivot IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
MSI G274QPF E2 27" 1 ms WQHD Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G274QPF E2 27" 1 ms WQHD Pivot IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G274QPF E2 27" 1 ms WQHD Pivot IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Dell>AOC>QPF E2Hocam iliglendiğiniz için çok teşekkür ederim , dell de dahil olmak üzere attıklarınızın hepsini beğendim. Kendiniz için alacak olsaydınız aralarında bir tercih sıralaması yapar mısınız ?