- Tepki
- 0
Yeni topladığım sistem için 2k çözünürlükte 27'' bir monitör bakıyorum önerileri bekliyorum şimdiden teşekkürler 
Bunda hepsi var aradığın ozellikleri barındıran en Uygun fiyatlı buDahili hoparlörü olmaması büyük bir sorun mu acaba?
Valla hocam zaten dahili hoparlörden çok bir ses gelmiyor film dizi için illa bi hoparlör almanız şart gibi yani olsada olur olmasadaDahili hoparlörü olmaması büyük bir sorun mu acaba?
Asus iyidir yenurBunda hepsi var aradığın ozellikleri barındıran en Uygun fiyatlı bu
![]()
ASUS Tuf Gaming VG27AQ 27 inç 165Hz 1ms WQHD G-Sync IPS Gaming Monitör
– Profesyonel oyuncular ve etkileyici bir oyun deneyimi arayanlar için tasarlanan, 165Hz yenileme hızına sahip 27 inç WQHD (2560×1440) IPS oyuncu monitörü – ASUS Çok Düşük Hareket Bulanıklığı…www.gaming.gen.tr
bütçe çıkarsa lg daha iyi olur nano ips var panel kalitesi çok iyi zengin bir monitörYeni topladığım sistem için 2k çözünürlükte 27'' bir monitör bakıyorum önerileri bekliyorum şimdiden teşekkürler![]()
Sizin kullanımınıza bağlı. Mesela çoğunlukla oyun oynayan biriyseniz zaten kulaklık kullanacaksınız demektir. Arada sırada film için hoparlör olsun diyorsanız 100-200 bandında hoparlör takıp keyfinize bakabilirsiniz. Monitörde olmazsa olmaz değil benceDahili hoparlörü olmaması büyük bir sorun mu acaba?