2k destekli monitor seçimi

posa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba ,
Öncelikle cidden donanım bilgim iyi değil bunu belirteyim.
2k destekli ekran kartım var ve monitor almam gerek. 2560x1080 veya 4k monitor alsam sorun yaşar mıyım
temel tasarım programları ve arada dizi, flm izlemek için kullanıcam bilgisayarı. oyun hiç oynamıyorum.
yardımcı olurmusunuz.

Son düzenleme:

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
eğer ucuz bir şey isterseniz aşağıdakinin fiyatı bayağı düşmüş yorumları inceleyebilirsiniz özellikleri fiyatına göre gayet iyi ips olmasına dikkat edelim
eğer benim bütçem var derseniz LG kalitesi der susarım 2 ayrı bütçe için 2 link bıraktım birde ekran kartınızın markası önemli eğer Nvidia marka kullanıyorsanız G-Sync Amd marka kullanıyorsanız FreeSync Premium tercih edin bunlar monitörlerin ekran kartına göre daha iyi görüntü vermesine olanak sağlıyor

KS

posa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
eğer ucuz bir şey isterseniz aşağıdakinin fiyatı bayağı düşmüş yorumları inceleyebilirsiniz özellikleri fiyatına göre gayet iyi ips olmasına dikkat edelim
eğer benim bütçem var derseniz LG kalitesi der susarım 2 ayrı bütçe için 2 link bıraktım birde ekran kartınızın markası önemli eğer Nvidia marka kullanıyorsanız G-Sync Amd marka kullanıyorsanız FreeSync Premium tercih edin bunlar monitörlerin ekran kartına göre daha iyi görüntü vermesine olanak sağlıyor
çok teşekkürler ,önce ekran kartımıı yükseltmek artık şart oldu ama lg olacak gibi monitör

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri