2k, görüntü kalitesi öncelikli genel kullanım için monitör arıyorum. Bütçe 8000-8500 civarı. 1-2 hafta içinde alınacak. Şimdiden güzel- içime sinen bir monitör bulup indirim bekleyeceğim. Güzel tavsiyelerinizi bekliyorum.
2k, görüntü kalitesi öncelikli genel kullanım için monitör arıyorum. Bütçe 8000-8500 civarı. 1-2 hafta içinde alınacak. Şimdiden güzel- içime sinen bir monitör bulup indirim bekleyeceğim. Güzel tavsiyelerinizi bekliyorum.
![]()
AOC Q24G2A/BK 23.8" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC Q24G2A/BK 23.8" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC Q24G2A/BK 23.8" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Aoc alKendim biraz araştırdığımda
Msi Mag 274QRFW
AOC Q27G4X
Şu ikisi dikkatimi çekti. İçlerinden ya da başka önerisi olan var mıdır?
Daha parlak daha kisa tepki suresi vsMsi dan üstün olduğu taraf nedir? Bulduğum model aşırı popüler değil sanırım. Pek bir yerde göremedim çünkü.
Q27G4X modelinin incelemesi güzeldi 274QRFW modelini hatırlamıyorum ama ben Q27G4X tercih ederdim.
2k 27 inç daha mantıklı olur![]()
AOC Q24G2A/BK 23.8" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC Q24G2A/BK 23.8" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC Q24G2A/BK 23.8" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu bütçede sanırım bu monitör tek geçiliyor. Fikirleriniz için teşekkürler.Q27G4X in kontrast oranı cidden harika. Ben olsam onu tercih ederdim.
Ayıplı ürünü değiştirmeleri gerekiyor benim bildiğim iadeden ziyadeArkadaşlar monitörü aldım. Ölü piksel testi yaparken sadece siyah ekranda piksel sıkıntısı olduğunu, diğer renklerde bir sıkıntı olmadığını gördüm. Total 5 adet pikselde sıkıntı var. Sizce ne yapmalıyım.( Fiyatı zamlandığı için iade edersem zamlı fiyattan almak durumunda kalacağım.)
Ekli dosyayı görüntüle 35760Ekli dosyayı görüntüle 35759Ekli dosyayı görüntüle 35758
Iade talebi degilde degistirme isteyinArkadaşlar monitörü aldım. Ölü piksel testi yaparken sadece siyah ekranda piksel sıkıntısı olduğunu, diğer renklerde bir sıkıntı olmadığını gördüm. Total 5 adet pikselde sıkıntı var. Sizce ne yapmalıyım.( Fiyatı zamlandığı için iade edersem zamlı fiyattan almak durumunda kalacağım.)
Ekli dosyayı görüntüle 35760Ekli dosyayı görüntüle 35759Ekli dosyayı görüntüle 35758