2K Için Ekran Kartı

SalihEkinci38

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selam Arkadaşlar,

Almaya kesin karar verdiğim işlemcim ryzen 7 5800x, Anakartım Asus Tuf Gaming A520M Plus Wifi, Kasayla beraber gelen güç kaynağım ise Dragos 750w 80+

Şimdi ben ekran kartı alacağım ama, oynayacağım oyunlar genel olarak şu şekilde olacak:Ets2,The Hunter:Call Of The wild,Fs22,Last Of Us,Uncharted,Resident Evil gibi.

2k da monitör almayı düşünüyorum 1920/1080p 165hz 1ms.Bu oyunları ultra ayarlarda oynamak için en iyi ekran kartı hangisi,rx 6700xt işimi görür mü, yoksa Nvidia gibi performanslı bir ekran kartı mı almalıyım sizce?

Bir de bu güç kaynağı yeterli olur mu,bazıları diğer sitelerde güç kaynağım için kötü dediler ama,eğer değiştirmem gerekiyorsa hangisini almalıyım

Moderatörün son düzenlenenleri:

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
Arkadaşlar,almaya kesin karar verdiğim işlemcim ryzen 7 5800x.Anakartım Asus Tuf Gaming A520M Plus Wifi.Kasayla beraber gelen güç kaynağım ise Dragos 750w 80+.Şimdi ben ekran kartı alacağım ama,oynayacağım oyunlar genel olarak şu şekilde olacak:Ets2,The Hunter:Call Of The wild,Fs22,Last Of Us,Uncharted,Resident Evil gibi.2k da monitör almayı düşünüyorum 1920/1080p 165hz 1ms.Bu oyunları ultra ayarlarda oynamak için en iyi ekran kartı hangisi,rx 6700xt işimi görür mü,yoksa Nvidia gibi performanslı bir ekran kartı mı almalıyım sizce?Bir de bu güç kaynağı yeterli olur mu,bazıları diğer sitelerde güç kaynağım için kötü dediler ama,eğer değiştirmem gerekiyorsa hangisini almalıyım
Psu çöp değiştir

UltimateGuide

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
97
2k ekran kartı için bütçeni bilmiyorum fakat ben olsam VRAM den ötürü AMD tercih ederdim burda RX 6700 XT olurdu 2k için gayet uygun bir kart ve FP olarak daha iyi saf kas gücü de öyle rakiplerini güzel eliyor güç kaynağı olarak kesinlikle FSP. high Power, Theltmart gibi markalara yönel sistemin kalbi bide bütçe var ise ankarti B serisinden almanı öneririm

KS

SalihEkinci38

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
2k ekran kartı için bütçeni bilmiyorum fakat ben olsam VRAM den ötürü AMD tercih ederdim burda RX 6700 XT olurdu 2k için gayet uygun bir kart ve FP olarak daha iyi saf kas gücü de öyle rakiplerini güzel eliyor güç kaynağı olarak kesinlikle FSP. high Power, Theltmart gibi markalara yönel sistemin kalbi bide bütçe var ise ankarti B serisinden almanı öneririm
Aldığım anakartı iade şansım yok maalesef.Ama ileride bütçe biriktirip daha iyi bir ekran kartı almayı düşünüyorum.Şimdilik beni bi süre idare etsin yeter

Son düzenleme:

EymenO.

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Tepki
370
Aldığım anakartı iade şansım yok maalesef.Ama ileride bütçe biriktirip daha iyi bir ekran kartı almayı düşünüyorum.Şimdilik beni bi süre idare etsin yeter
Performans olarak NVIDIA ve AMD serisinde çok sıkıntı yaşamazsın, ikisi arasındaki en büyük fark Driver mevzuları NVIDIA çok önde iken driverda AMD o kadar gelişemedi.

Bütçeniz kısıtlı ise AMD alınabilir bir kart fakat yüksek bütçeniz var ise NVIDIA geçebilirsiniz.

KS

SalihEkinci38

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Performans olarak NVIDIA ve AMD serisinde çok sıkıntı yaşamazsın, ikisi arasındaki en büyük fark Driver mevzuları NVIDIA çok önde iken driverda AMD o kadar gelişemedi.

Bütçeniz kısıtlı ise AMD alınabilir bir kart fakat yüksek bütçeniz var ise NVIDIA geçebilirsiniz.
Ben de nvidia düşünüyorum zaten.Ekran kartını almayı sona bırakmayı düşünüyorum,bütçe biriktirerek daha iyisini alıcam ama Nvidianın da vrami az,oyunda çok fark eder mi bu durum bilmiyorum

EymenO.

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Tepki
370
Ben de nvidia düşünüyorum zaten.Ekran kartını almayı sona bırakmayı düşünüyorum,bütçe biriktirerek daha iyisini alıcam ama Nvidianın da vrami az,oyunda çok fark eder mi bu durum bilmiyorum
Evet çok fark ediyor VRAM, yeni nesil oyunlarda daha da çok fark edecek.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri