Öneri 2K Moni̇tor Tavsi̇yesi̇?

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Aynen hocam. Ebrar'da QD modeli daha iyi. Onu alacağım ben muhtemelen. Farklı bi öneriniz var mıdır 10K civarında.?
Ufak overshoot rahatsız etmeyecekse onu alın geçin.
ebrar bilgisayar güvenilir mi hocam?
Tabii, güvenilir.
Şikayetvar sitesinde kullanılmış ürün gönderilmiş falan diyince bi kıllanmadım değil yani.

qp modeliyle farkı nedir hocam
İnanın bende bilmiyorum.

bartu115

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
43
acıkcası bende msi ile o asus arasında kaldım ve asusu tercih ettim. msi modelinin quantum dot renklerinin cok yapay gözüktüğünü söyleyenler var cunku o fiyata düzgün bir şey beklemek sacma olur quantum dot monitörler 18 20k arasında satılıyor oledler 25k uzerı 9kya duzgun bisi beklemek zor ondan asus aldım kargoda suan..

vuruşkan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3

yucelarslan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
şöyle bi monitör buldum. Bi sıkıntısı olup olmadığını anlamak için sahibinden şu şu özellikleri görebilirmiyim diyebileceğim ne var?

Hocam en başta bi ölü pixel testi isteyebilirsin. yani ya yerinde gidip kontrol edebilirsin ya da iletişime geçip testi videoya çekmesini vs isteyebilirsin. he bi de ghosting testi istetyin derim muhakkak. başka ne var benim aklıma gelmiyor.

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Hocam bu monitör de freesync özelliği var, ben Goat v2yi aldım bu özellik goat V2 de çalışır mı? Artı olarak gsync özelliği olsa çok işime yarar mı?
Adaptive sync var. Ya i hem freesync hem de gsync içeriyor. Sadece freesync olsaydı bile freesync üzerinden gsync açılabiliyor bu yüzden sıkıntı yok.

vuruşkan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3

Hocam bu alınır mı 1 yıl beni idare etsin, 1 yıl sonra 2k monitöre geçeceğim. 1 yıl için çok mu kötü yoksa iyi mi. Ve bu da son sorum 😅

Adaptive sync var. Ya i hem freesync hem de gsync içeriyor. Sadece freesync olsaydı bile freesync üzerinden gsync açılabiliyor bu yüzden sıkıntı yok.
Adaptive sync yazmıyor hocam 4.550 TL'lik bu monitör ben mi göremedim

Son düzenleme:

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789

Hocam bu alınır mı 1 yıl beni idare etsin, 1 yıl sonra 2k monitöre geçeceğim. 1 yıl için çok mu kötü yoksa iyi mi. Ve bu da son sorum 😅

Adaptive sync yazmıyor hocam 4.550 TL'lik bu monitör ben mi göremedim
Yanlış hatırlıyor da olabilirim ama dediğim gibi, sıkıntı olmaz.

Yani bütçen varsa biraz daha çıkıp asansörlü bir model alamanı öneririm. Tabii idare eder seni o monitör ama 2k nın yanına koyduğun zaman yükseklikleri tam ayarlı olamayacak. Ya şimdiden asansörlü alırsın ya da ileride çiftli ayak alman gerek. Ya da gözünü rahatsız etmezse kalsın öyle sıkıntı olmaz.

Çıkabilirsen g244f öneririm.

vuruşkan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Yanlış hatırlıyor da olabilirim ama dediğim gibi, sıkıntı olmaz.

Yani bütçen varsa biraz daha çıkıp asansörlü bir model alamanı öneririm. Tabii idare eder seni o monitör ama 2k nın yanına koyduğun zaman yükseklikleri tam ayarlı olamayacak. Ya şimdiden asansörlü alırsın ya da ileride çiftli ayak alman gerek. Ya da gözünü rahatsız etmezse kalsın öyle sıkıntı olmaz.

Çıkabilirsen g244f öneririm.

Hocam bunun 144hz modelini alıyorum 3770 TL bu fiyata iyi midir

ahmet_10

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
33
Geçen ebrar bilgisayarda satılan gigabyte modelini alacaktım sonra ebrar bilgisayar şikayetlerini okuyunca vazgeçtim 7-8k güzel bir monitor tavsiyelerinizi bekliyorum, iyi forumlar.

Bunu önerebilirim.

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789

Hocam bunun 144hz modelini alıyorum 3770 TL bu fiyata iyi midir
İps monitör üzmez seni 👍 alabilirsin.

KS

kanekiyi severim

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Gigabyte iyidir hocam @Lory sizce attığım monitör iyi mi?
Ehh. M27q kadar değil ama iyidir.

KS

kanekiyi severim

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Ehh. M27q kadar değil ama iyidir.

Alınır derseniz alacağım hocam.

KS

kanekiyi severim

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
qp modeli ile arasında rahatsız edici bi fark olmaz değil mi?

qp modeli ile arasında rahatsız edici bi fark olmaz değil mi?

bu ikisi arasından hangisi daha iyidir hocam.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri