Soru 2K Moni̇töre Geçmeli̇ Mi̇yi̇m

EminTurunc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Arkadaşlar r5 7500f rtx 4070 ddr5 sistemim var 1080p 144hz de kullanıyorum 2k monitöre geçersem ne gibi artıları olur sizce almalı mıyım. Hangi monitörü önerirsiniz

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
656
kalite olarak büyük artıları olur tabi ki evdeki televizyonun kaç k mesela android ise anlardın tv kanallarına bak birde trt nin 4k olanına geç farkedersin.

fps olarak azalma olur ama 4070 her türlü kurtarır yakışanıda 2k zaten şuan.

Ha bütçen yoksa illaki 2k alcam diye gidip kendini zorlama ama ahım şahım değişmez gözüne 1080 ile 4k baya farkediyor tabi ben oradan esas aldım

KS

EminTurunc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
kalite olarak büyük artıları olur tabi ki evdeki televizyonun kaç k mesela android ise anlardın tv kanallarına bak birde trt nin 4k olanına geç farkedersin.

fps olarak azalma olur ama 4070 her türlü kurtarır yakışanıda 2k zaten şuan.

Ha bütçen yoksa illaki 2k alcam diye gidip kendini zorlama ama ahım şahım değişmez gözüne 1080 ile 4k baya farkediyor tabi ben oradan esas aldım
görüntü çok önemli değil benim için performans daha ön planda

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
656
görüntü çok önemli değil benim için performans daha ön planda
1080de kalırsan ekran kartı yerine azcık daha işlemci yorulur fakat 7500f bunu karşılayacak seviyede oyun oynarken sıcaklıktan baktımı hiç işlemci kaç oluyor yada sıvı sogutman varmı o konuda sorun yoksa devam et böyle

KS

EminTurunc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
1080de kalırsan ekran kartı yerine azcık daha işlemci yorulur fakat 7500f bunu karşılayacak seviyede oyun oynarken sıcaklıktan baktımı hiç işlemci kaç oluyor yada sıvı sogutman varmı o konuda sorun yoksa devam et böyle
sıvı soğutmam var 60 dereceleri çok geçmiyor oyundayken bazen çok yüklenince max 80 görmüştüm ama fanlar hemen hızlanıp düşürüyor

sıvı soğutmam var 60 dereceleri çok geçmiyor oyundayken bazen çok yüklenince max 80 görmüştüm ama fanlar hemen hızlanıp düşürüyor
boştayken ve oyunda sıcaklık değerleri çok oynamıyor bu arada bu normal mi boştayken ve oyundayken 10 derece falan oynuyor arada

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri