2K monitör önerisi yapar mısınız. 2080s li sistemim var. Sizce 1980/1080p 240-280 hz monitör almalı mıyım ? Yoksa 2k 165 hz monitörlere mi yönelmeliyim. Maksimum bütçem 5000 tl civarı.
Enes Yavuz' Alıntı:Sisteminiz 2k yi çok rahat besleyecek bir sistem bence 165 hz 2k almalısınız kaç inc bir monitör istersiniz ?
Enes Yavuz' Alıntı:Sisteminiz 2k yi çok rahat besleyecek bir sistem bence 165 hz 2k almalısınız kaç inc bir monitör istersiniz ?
ugur.gozaydin' Alıntı:Aoc 27" AG273QX 1ms 165Hz VA - 3.953 TL - Bu ürün şuanda piyasada alabileceğiniz en uygun fiyatlı ama en iyi özelliklere ve malzeme yapısına sahip 2K oyuncu monitörü.
TN panel kötüdür renk olarak evet. VA panel ise IPS 'i size çok aratmaz çok yakındır özellik ve deneyim olarak IPS panele.
İlle IPS alacaksanız piyasadaki en iyi bütçenize uygun IPS ürün Gigabyte AORUS 27" FI27Q 165HZ 1MS - 5.098 TL bu ürün şuanda.
Anladım çok teşekkürler. Bir sorum daha olucak kusura bakmayın 5000 tl ye kadar önerdiğiniz aoc dan daha kaliteli va monitorler varsa onebilir misiniz. Yoksa tercihimi aoc monitörden yana kullanacağım. Uygun fiyatlı demişsiniz ya ondan dedim . Arada kalan 1000 tl benim için önemli değil alabilmişken en kalitelisini alayım diyorum.ugur.gozaydin' Alıntı:FreeSync desteği var G-Sync açabilirsiniz. The best G-Sync compatible FreeSync monitors 2020 burada Gamesradar sitesinde 2020 yılındaki en iyi FreeSync ama G-Sync açılabilen ürünlerin ufak bir listesi paylaşılmış sorun yok yani.
Curved olayı ise göreceli bir şey. Ben şahsen hiç beğenmedim ama insanlara göre değişiyor. Bence gerek yok. Özellik olarak düşünmeyin zaten sadece monitörün odak noktası ortaya konumlandığı için alışabilirseniz oyunlarda sizi sarıyormuş gibi bir hissi var ama diğer işlerde eğer iyi bir panele sahip değilse IPS veya kaliteli bir VA panel değilse eksi deneyim oluşturuyor.
Tamamdır çok teşekkür ederim diğer forum sitelerindeki gereksiz kalabalık yerine sizi 10 kere tercih edebilirim. Bir de mouse önerisi isteyecektim ama yeni konu açmam gerekir mi ?ugur.gozaydin' Alıntı:5000 TL ye ASUS var ama o paraya VA alacağınıza önerdiğim Gigabyte IPS ürün çok daha mantıklı olur. Asus 27" Rog Strix XG27WQ 1ms 165hz VA - 5.010 TL bu ürün dediğim ürün ama ben bu paralara kaliteli bir IPS varken VA almam açıkçası ama bu üründe kaliteli VA panellerdendir kararı siz verin ben önerilerimi yaptım.
Hocam bu arada sizin yüzünüzden yine samsung g7 ye döndüm günahı sizin boynunuza o kadar para verdimugur.gozaydin' Alıntı:Eyvallah, yardımımız dokunuyorsa ne ala.
Yok buradan önerebilirim mouse ama bütçe belirtmeniz gerek.