Sağolun hocam AOC modeli almaya karar verdim.bütçen yeterli daha yüksek hz lere.
240 hz
![]()
MSI G274QPX 27" 1 MS 240 Hz HDMI+DP HDR 400 WQHD IPS LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri
MSI G274QPX 27www.n11.com
180 hz
165 hz
![]()
Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
180 hz
![]()
AOC Q27G4X 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC Q27G4X 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC Q27G4X 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.483,15 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Şu model de güzelSağolun hocam AOC modeli almaya karar verdim.
Normalde onu almayi düşünüyordum ama baya şikayet gördüm emin olamadim o yüzdenŞu model de güzel
![]()
MSI G274QPF E2 27" 1 ms WQHD Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G274QPF E2 27" 1 ms WQHD Pivot IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G274QPF E2 27" 1 ms WQHD Pivot IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam bende onun aynisi var bence almayinSağolun hocam AOC modeli almaya karar verdim.
Neden hocam?Hocam bende onun aynisi var bence almayin
Kral simdi hoporleri cok kotu sesler cok az monitoru donduremiyosun sabit kalmak zorunda asagi yukari bile olmuyor bide bazen alt tab atarken takiliyor 1 dk falan monitoru kapat ac yapiyom 2 kere anca duzeliyor (ekran kartim 4070 super ti) ama senin kararin ondan baska sorunu yokNeden hocam?
samsung odyssey g5 bakabilirsin söylediğin markalarla uymuyor ama güzel monitör bende bir kaç aya almayı düşünüyorum
Sağolun hocam sanirsam msi alacağımKral simdi hoporleri cok kotu sesler cok az monitoru donduremiyosun sabit kalmak zorunda asagi yukari bile olmuyor bide bazen alt tab atarken takiliyor 1 dk falan monitoru kapat ac yapiyom 2 kere anca duzeliyor (ekran kartim 4070 super ti) ama senin kararin ondan baska sorunu yok
Güzel monitör hocam ama kavisli ekran pek sevmiyorum maalesefsamsung odyssey g5 bakabilirsin söylediğin markalarla uymuyor ama güzel monitör bende bir kaç aya almayı düşünüyorum