Arkadaşlar çok araştırma yaptım ama biraz bıktım desem yeridir 2 model arasında kaldım ikisinden birini alıcam artk gına geldi sizce hangisini alsam daha iyi olur kalite performans akıcılık olarak aynı bütçe de ikiside
Harbiden öyle asus olan modeli alıcam büyük ihtimalle umarım pişman etmez panel ve ölü piksel konusundaBende aynı konuyu açacaktım. Sizin açtığınızı ve dünden beri cevap yazılmadığını gördüğüm için yeni konu açmak istemedim. Eskiden her konuya cevap veren yetkili abiler vardı şimdi yoklar![]()
Philipsin bu modeli kronik sorunlu herhalde Sinerjinn mağazasından almaya gittim 5 tane cihaz denedik sıfır kutudan çıkarıp hepsi ölü pikselli çıktı paramı iade aldım çıktım soğudum o modeldenBu Ürünler Daha Mantıklıdır .
![]()
Philips Evnia 27M2N3501PA/00 27" 260Hz 0.3ms 2K QHD Adaptive Sync HDR10 IPS Gaming Monitör - incehesap.com
Philips Evnia 27M2N3501PA/00 27" 260Hz 0.3ms 2K QHD Adaptive Sync HDR10 IPS Gaming Monitör fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
![]()
Philips Evnia 27M2N3500PF 27" 260Hz(OC) 0.3ms 2K QHD Adaptive Sync HDR10 Fast IPS Gaming Monitör - incehesap.com
Philips Evnia 27M2N3500PF 27" 260Hz(OC) 0.3ms 2K QHD Adaptive Sync HDR10 Fast IPS Gaming Monitör fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com