Öneri 2K Monitör Tavsiyesi

barış34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Merhaba herkese iyi forumlar bütçem en fazla 8 ki ya çıkar hikayeli oyunlar oynuyorum genelde 5060ti ki sitem var 2k monitör önerebilir misiniz

KS

barış34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148
Hocam bu nasıl

Hocam Asus seri olarak VG27 adı altında bir ton monitör üretti çoğuda berbat hem ondan çok daha iyi AOC veya Samsung varken neden onu alasınızki?

Son düzenleme:
KS

barış34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Hocam Asus seri olarak VG27 adı altında bir ton monitör üretti çoğuda berbat hem andan çok daha iyi AOC veya Samsung varken neden onu alasınızki?
Hocam internetten değilde mağazadan alabilirim benim kartta internet alisverisiyle ilgili sıkıntı çıktı o yüzden mağazadan alabiliyorsun

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148
Hocam internetten değilde mağazadan alabilirim benim kartta internet alisverisiyle ilgili sıkıntı çıktı o yüzden mağazadan alabiliyorsun
Hocam Vatandaki 5k'lık Fazeon monitörle aynı kaliteye sahip bunu bilerek alın alacaksanız.
Bu monitör daha iyidir ama internette 7k fiyatı vatan çok pahalı hocam başka bir mağaza yokmu yakınlarda?

KS

barış34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Hocam Vatandaki 5k'lık Fazeon monitörle aynı kaliteye sahip bunu bilerek alın alacaksanız.
Bu monitör daha iyidir ama internette 7k fiyatı vatan çok pahalı hocam başka bir mağaza yokmu yakınlarda?
Media markt var yakın olan

KS

barış34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148
Media markt var yakın olan
Aralarından en f/p monitör bunu bulabildim hocam.
Hocam bu monitör hakkında ne düşünürsünüz
Gene aynı tip bir monitör.

KS

barış34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Hocam Asus seri olarak VG27 adı altında bir ton monitör üretti çoğuda berbat hem ondan çok daha iyi AOC veya Samsung varken neden onu alasınızki?
Hocam Samsung demişsiniz onu gormemistim hangi modeli var iyi dediğiniz bu fiyat bantlarinda

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148
Hocam Samsung demişsiniz onu gormemistim hangi modeli var iyi dediğiniz bu fiyat bantlarinda
Hocam G65B modelini diyordum ama dediğiniz firmalarda ya yok yada 4k daha pahalı yani mantıksız konuma düşüyor ama genede değerlendirilebilir.

KS

barış34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Tamam hocam rastlatırsanız çok iyi olur G65B bu bütçede en iyi monitör çünkü.
Hocam seni yine rahatsız edicem ama bu model hakkında bilgin varmı

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148
Hocam seni yine rahatsız edicem ama bu model hakkında bilgin varmı
Hocam güzel bir modeldir ama biraz eski eski olması sıkıntı değil aslında,f/p oranı biraz düşük ama vatan'da öyle oluyor.
Alabilirseniz bu daha iyi olur.

KS

barış34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Hocam güzel bir modeldir ama biraz eski eski olması sıkıntı değil aslında,f/p oranı biraz düşük ama vatan'da öyle oluyor.
Alabilirseniz bu daha iyi olur.
Benim banka durumu duzeltene kadar bekleyeyim en iyisi ondan sonra sizin dediğiniz modele bakayım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri