h27t22c olasaydı onu önerirdim ama indirimlerde stoğunu sömürdüler.Merhaba herkese iyi forumlar bütçem en fazla 8 ki ya çıkar hikayeli oyunlar oynuyorum genelde 5060ti ki sitem var 2k monitör önerebilir misiniz
Hocam bu nasılh27t22c olasaydı onu önerirdim ama indirimlerde stoğunu sömürdüler.
Hocam Asus seri olarak VG27 adı altında bir ton monitör üretti çoğuda berbat hem ondan çok daha iyi AOC veya Samsung varken neden onu alasınızki?Hocam bu nasıl
ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL5A 0.3Ms 210Hz QHD IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL5A 0.3Ms 210Hz QHD IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hocam internetten değilde mağazadan alabilirim benim kartta internet alisverisiyle ilgili sıkıntı çıktı o yüzden mağazadan alabiliyorsunHocam Asus seri olarak VG27 adı altında bir ton monitör üretti çoğuda berbat hem andan çok daha iyi AOC veya Samsung varken neden onu alasınızki?
Hocam Vatandaki 5k'lık Fazeon monitörle aynı kaliteye sahip bunu bilerek alın alacaksanız.Hocam internetten değilde mağazadan alabilirim benim kartta internet alisverisiyle ilgili sıkıntı çıktı o yüzden mağazadan alabiliyorsun
Media markt var yakın olanHocam Vatandaki 5k'lık Fazeon monitörle aynı kaliteye sahip bunu bilerek alın alacaksanız.
Bu monitör daha iyidir ama internette 7k fiyatı vatan çok pahalı hocam başka bir mağaza yokmu yakınlarda?VIEWSONIC VX2758A-2K-PRO-3 27'' 1Ms 240Hz IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
VIEWSONIC VX2758A-2K-PRO-3 27'' 1Ms 240Hz IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hocam bu monitör hakkında ne düşünürsünüzMedia markt var yakın olan
Media markt var yakın olan
Gene aynı tip bir monitör.Hocam bu monitör hakkında ne düşünürsünüz
ASUS 27" ROG STRIX XG27ACS 1Ms 180Hz 2K IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27" ROG STRIX XG27ACS 1Ms 180Hz 2K IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hocam Samsung demişsiniz onu gormemistim hangi modeli var iyi dediğiniz bu fiyat bantlarindaHocam Asus seri olarak VG27 adı altında bir ton monitör üretti çoğuda berbat hem ondan çok daha iyi AOC veya Samsung varken neden onu alasınızki?
Hocam G65B modelini diyordum ama dediğiniz firmalarda ya yok yada 4k daha pahalı yani mantıksız konuma düşüyor ama genede değerlendirilebilir.Hocam Samsung demişsiniz onu gormemistim hangi modeli var iyi dediğiniz bu fiyat bantlarinda
Hocam bazen mağazalarda özel indirim oluyor belki denk gelirim bir bakayımHocam G65B modelini diyordum ama dediğiniz firmalarda ya yok yada 4k daha pahalı yani mantıksız konuma düşüyor ama genede değerlendirilebilir.
Tamam hocam rastlatırsanız çok iyi olur G65B bu bütçede en iyi monitör çünkü.Hocam bazen mağazalarda özel indirim oluyor belki denk gelirim bir bakayım
Teşekkür ederim hocam yardımlarınız içinTamam hocam rastlatırsanız çok iyi olur G65B bu bütçede en iyi monitör çünkü.
Hocam seni yine rahatsız edicem ama bu model hakkında bilgin varmıTamam hocam rastlatırsanız çok iyi olur G65B bu bütçede en iyi monitör çünkü.
Hocam güzel bir modeldir ama biraz eski eski olması sıkıntı değil aslında,f/p oranı biraz düşük ama vatan'da öyle oluyor.Hocam seni yine rahatsız edicem ama bu model hakkında bilgin varmı
SAMSUNG 27" ODYSSEY G5 1Ms 180Hz QHD IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SAMSUNG 27" ODYSSEY G5 1Ms 180Hz QHD IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Benim banka durumu duzeltene kadar bekleyeyim en iyisi ondan sonra sizin dediğiniz modele bakayımHocam güzel bir modeldir ama biraz eski eski olması sıkıntı değil aslında,f/p oranı biraz düşük ama vatan'da öyle oluyor.
Alabilirseniz bu daha iyi olur.![]()
Aoc 27" Q27G4ZR 0.3ms 260Hz HDMI,DisplayPort Fast IPS 2K Gaming Monitör
Aoc 27" Q27G4ZR 0.3ms 260Hz HDMI,DisplayPort Fast IPS 2K Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr