2K Monitör Tavsiyesi

Arda3416

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Merhaba arkadaşlar 2k monitör almak istiyorum aklımda 2 model var

bu ikisi arasında kaldım önerir misiniz ? veya farklı bir alternatif sunar mısınız ?

uyl0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13

forumçatlatan048

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10

bu ikisi arasında kaldım önerir misiniz ? veya farklı bir alternatif sunar mısınız ?

Alternatif olarak Viewsonic VX2757 2K Proda tercih edilebilir bendede var.

Halit90

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4

VG27AQL5A modelini kullanıyorum çok memnunum.

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
734
Tercihinizi bilemiyorum 180 HZ de bana hayli hayli yeterli gelir diyorsanız:

Alienware 27 Gaming Monitor - AW2725DM 2K çözünürlük 180 Hz
12300 TL civarlarına çıkabilirim derseniz...
Bir inceleyin:

Zafer_26.

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
ASUS TUF Gaming VG27AQL5A 27″ QHD çözünürlük, 210 Hz yenileme hızı ve 0.3 ms tepki süresi kombinasyonuyla hem hızlı oyunlarda akıcı hem görsel olarak keskin bir deneyim sunuyor; 1300:1 kontrast, 1.07 milyar renk ve %95 DCI‑P3 gibi değerlerle renk performansı da güçlü. FreeSync Premium + G‑SYNC uyumlu yapısı sayesinde ekran yırtılmalarını azaltırken ELMB Sync gibi akıcılık teknolojileri oyunlarda hissedilir fark yaratıyor. Buna karşılık ASUS ROG Strix XG27ACS 180 Hz yenileme ve 1 ms tepki süresiyle halen çok iyi bir panel ama VG27AQL5A’nın daha yüksek yenileme, daha derin kontrast ve daha zengin renk derinliği oyun ve görsel kalite tarafında bir adım öne çıkarıyor; özellikle hızlı FPS, rekabetçi oyunlar veya film/görsel işler için VG27AQL5A daha dengeli ve akıcı bir deneyim sunar.

forumçatlatan048

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
ne kadar süredir kullanıyorsun ? ve eksileri var mı sana göre ?

Hocam 2 ay oldu alalı şuanlık bir sıkıntısı yok zaten Viewsonic markası bayadır var olan marka pek sorun yaşayacağınızı zannetmem.
Tek eksisi geceleri ekran fazla parlıyor. O da monitörden ayarlanıyor ama Bu İPS panellerde doğal olarak İPS Glow var bunu söylememe gerek bile yok ama alırken aklınızda bulunsun diye dedim.

KS

Arda3416

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Öneri ve yorumlarınız için teşekkür ederim. ASUS TUF Gaming VG27AQL5A modelini tercih ettim ve oldukça memnun kaldım. Karar sürecinde katkı sağlayan herkese teşekkürler.

• Beğen
Reactions: GNU

GNU

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
146
Tercihinizi bilemiyorum 180 HZ de bana hayli hayli yeterli gelir diyorsanız:

Alienware 27 Gaming Monitor - AW2725DM 2K çözünürlük 180 Hz
12300 TL civarlarına çıkabilirim derseniz...
Bir inceleyin:

bir internet kafeci arkadaşıma alienware monitör önerdim. sanıyorum linkteki modeli aldı. daha öncede nispeten eski ama hdr 600 olan modeli almıştı. ikisindende çok memnun. görüntü kalitesi gerçekten güzel ve zaman zaman cihaza firmware güncellemesi çıkıyor ve usb kablosuyla atılıyor. arkadaşım alienwareci oldu çıktı başka monitör almıyor artık.

KS

Arda3416

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
bir internet kafeci arkadaşıma alienware monitör önerdim. sanıyorum linkteki modeli aldı. daha öncede nispeten eski ama hdr 600 olan modeli almıştı. ikisindende çok memnun. görüntü kalitesi gerçekten güzel ve zaman zaman cihaza firmware güncellemesi çıkıyor ve usb kablosuyla atılıyor. arkadaşım alienwareci oldu çıktı başka monitör almıyor artık.
Bakmaya gittim ama mağazada yoktu ne yazık ki

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri