Öneri 2K Monitör Tavsiyesi

Engin147

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Merhaba arkadaşlar 2k en az 240hz monitör arıyorum iyi Bi marka ve model olursa çok sevinirim phılıps evnia 2k 260hz aldım 5 üründe de ölü piksel çıktı o yüzden soğudum o modelden aoc da aynı fiyata var ama panel olarak aynı oldukları için farklı Bi marka model önereblrsnz sevinirim bütçen 10 11 arası pivot takıntım yok olmasada olur

diplomasızhoca

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
230
Merhaba arkadaşlar 2k en az 240hz monitör arıyorum iyi Bi marka ve model olursa çok sevinirim phılıps evnia 2k 260hz aldım 5 üründe de ölü piksel çıktı o yüzden soğudum o modelden aoc da aynı fiyata var ama panel olarak aynı oldukları için farklı Bi marka model önereblrsnz sevinirim bütçen 10 11 arası pivot takıntım yok olmasada olur
açıkcası o fiyat bandında
240 hz çok ta fazla seçenek yok
yine philips ile aoc arasında gelip gidiyorsunuz

aoc ürününü önerecem
satın aldıktan sonra
belki satıcı ile (sinerji) görüşme sağlarsanız
ürün bana geldiğinde ölü piksel olma sorununa karşılık
iade süreçleri ile uğraşmak istemiyorum
ürünün testini yapıp gönderebilir misiniz diye istekte bulunabilirsiniz

daha önce philiips konusunda
çokca piksel şikayeti olmasından kaynaklı
gerek müşterilerden bu şekilde bir talebe olumlu dönüş
gerek se kendileri bazı müşterilere direkt dönüp
isterseniz ürünü kontrol edelim ölü piksel var mı diyerekten iletişim kurmuşlar bazı müşteriler ile

KS

Engin147

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
açıkcası o fiyat bandında
240 hz çok ta fazla seçenek yok
yine philips ile aoc arasında gelip gidiyorsunuz

aoc ürününü önerecem
satın aldıktan sonra
belki satıcı ile (sinerji) görüşme sağlarsanız
ürün bana geldiğinde ölü piksel olma sorununa karşılık
iade süreçleri ile uğraşmak istemiyorum
ürünün testini yapıp gönderebilir misiniz diye istekte bulunabilirsiniz

daha önce philiips konusunda
çokca piksel şikayeti olmasından kaynaklı
gerek müşterilerden bu şekilde bir talebe olumlu dönüş
gerek se kendileri bazı müşterilere direkt dönüp
isterseniz ürünü kontrol edelim ölü piksel var mı diyerekten iletişim kurmuşlar bazı müşteriler ile
AOC da phılıps evnia ile aynı paneli kullanıyormuş hocam satıcı yine sinerji daha almam Sinerji'den monitör sorunlu modelleri satıyorlar bence 5 tanesi üst üste ölü pikselli çıkması normal değil çünkü https://www.akakce.com/monitor/en-u...2k-ips-210-hz-oyuncu-u-fiyati,1159166492.html

Bu model hoşuma gitti ama 210 hz hız aşırtmayla beraber bunla 240 hz arasında Bi fark varmıdır acaba asus panelleri kalite olarak nasıldır bilmiyorum

diplomasızhoca

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
230
AOC da phılıps evnia ile aynı paneli kullanıyormuş hocam satıcı yine sinerji daha almam Sinerji'den monitör sorunlu modelleri satıyorlar bence 5 tanesi üst üste ölü pikselli çıkması normal değil çünkü https://www.akakce.com/monitor/en-u...2k-ips-210-hz-oyuncu-u-fiyati,1159166492.html

Bu model hoşuma gitti ama 210 hz hız aşırtmayla beraber bunla 240 hz arasında Bi fark varmıdır acaba asus panelleri kalite olarak nasıldır bilmiyorum
210 ile 240 arasındaki farkı çok anlayabileceğini düşünmüyorum açıkcacsı
ama dediğin gibi hız aşırtma ile
180 den 210 a

şu ürüne baktınız mı araştırdınız mı

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri