12400f 3070 ti için https://www.vatanbilgisayar.com/cas...sync-freesync-oyuncu-monitor.html#genel-bakis yeter mi çok fazla para veremem 2k monitör alacağım bu civarda önerileriniz varsa açığım veya linkteki monitör alınır mı?
12400f 3070 ti için https://www.vatanbilgisayar.com/cas...sync-freesync-oyuncu-monitor.html#genel-bakis yeter mi çok fazla para veremem 2k monitör alacağım bu civarda önerileriniz varsa açığım veya linkteki monitör alınır mı?
hocam çok teşekkürler tam aradığım monitör sağolun başka önerilere açığım ama bu fiyata daha güzeli çıkmazsa bunu alacağım![]()
ViewSonic VX3268-2KPC-MHD 32" 1ms QHD Freesync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic VX3268-2KPC-MHD 32" 1ms QHD Freesync Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic VX3268-2KPC-MHD 32" 1ms QHD Freesync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.085,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
hocam 2. el de alabilirsiniz 4k ya bulunabilirhocam çok teşekkürler tam aradığım monitör sağolun başka önerilere açığım ama bu fiyata daha güzeli çıkmazsa bunu alacağım
Bu fiyata daha iyisi yok sıfır.hocam çok teşekkürler tam aradığım monitör sağolun başka önerilere açığım ama bu fiyata daha güzeli çıkmazsa bunu alacağım
bende 32 inch monitör kullanıyordum binpişman oldum çok büyük tavsiye etmem . Bana kalırsa 2k 165 hz bütçen varsa 2k 240hz alabilirsin ama 32 inch sakın geçme büyük bir ihtimal sen de kısa bir süre sonra rahatsız olursun12400f 3070 ti için https://www.vatanbilgisayar.com/cas...sync-freesync-oyuncu-monitor.html#genel-bakis yeter mi çok fazla para veremem 2k monitör alacağım bu civarda önerileriniz varsa açığım veya linkteki monitör alınır mı?
bende 32 inch monitör kullanıyordum binpişman oldum çok büyük tavsiye etmem . Bana kalırsa 2k 165 hz bütçen varsa 2k 240hz alabilirsin ama 32 inch sakın geçme büyük bir ihtimal sen de kısa bir süre sonra rahatsız olursun
hocamın dediği gibi benimde bi ara kullanma şansım oldu hatta bende bu monitörü düşünmüştüm fakat stokları bitmişti iyikide bitmiş ve almamışım çünkü çok büyük oyunlarda bazen başını çevirmen gerekiyor monitöre yakın duruyorsan fakat senin için sorun değilse ve masaya sığacaksa alınabilirhocam 2. el de alabilirsiniz 4k ya bulunabilir
hocam 2. ele okadar güvenemiyorum ve monitörde sorun vardır fark etmem sonra alınca sahibi kabul falan etmez oyuzden işimi sağlama alayım dedim teşekkür ederim yinedehocam 2. el de alabilirsiniz 4k ya bulunabilir
hocam ben yakında durmayı pek sevmiyorum zaten çok fazla oyun oynayan bir kişi de değilim benim için sorrun olmaz gibi bakalım hayırlısı sız ne aldınız pekihocamın dediği gibi benimde bi ara kullanma şansım oldu hatta bende bu monitörü düşünmüştüm fakat stokları bitmişti iyikide bitmiş ve almamışım çünkü çok büyük oyunlarda bazen başını çevirmen gerekiyor monitöre yakın duruyorsan fakat senin için sorun değilse ve masaya sığacaksa alınabilir
hocam bir sorun olmaz sadece ölü piksel testi yapsanız yeter ve 15 20dk bi internet kafeye götürüp bi oyun testi yaparsınız ghosting vs bişey varmı diye okadar büyük bişey çıkmaz tabi sizsehocam 2. ele okadar güvenemiyorum ve monitörde sorun vardır fark etmem sonra alınca sahibi kabul falan etmez oyuzden işimi sağlama alayım dedim teşekkür ederim yinede
bakacağız bakalıım teşekkür ederim.hocam bir sorun olmaz sadece ölü piksel testi yapsanız yeter ve 15 20dk bi internet kafeye götürüp bi oyun testi yaparsınız ghosting vs bişey varmı diye okadar büyük bişey çıkmaz tabi sizse
hocam dedğiniz gibi günde 2 saatten maximum 3 saatten fazla oyun oynamam zatende oynayamam ara sıra forza girerim gta 5 girerim oyle oyunları severim çok fazla oyun meraklısı da değilim oyuzden bence tercih etmem mantıklı sız ne dersiniz peki?eğer gerçekten zevk için oyun oynicaksan 32 inch güzel oluyo ama arada sırada fps gibi vs. oyunlar oynayınca monitör büyük olduğu için gözlerin çok yoruluyo , kafanaı çevirmek zorunda kalıyosun . İyi düşün ona göre al
Evet bilgisayar başında çok vakit geçirmicekseniz , ben bi oyuna giriyim kafamı dağıtiyim dicekseniz 32 inch mantıklı olur .bakacağız bakalıım teşekkür ederim.
hocam dedğiniz gibi günde 2 saatten maximum 3 saatten fazla oyun oynamam zatende oynayamam ara sıra forza girerim gta 5 girerim oyle oyunları severim çok fazla oyun meraklısı da değilim oyuzden bence tercih etmem mantıklı sız ne dersiniz peki?
evet öyle düşünüyorum teşekkürler iyi akşamlar.Evet bilgisayar başında çok vakit geçirmicekseniz , ben bi oyuna giriyim kafamı dağıtiyim dicekseniz 32 inch mantıklı olur .