- Konu Sahibi
Nerden yayınlarsınBaştacısın broGerçekten üst seviye kartlara ihtiyaç var mı ? konumuz bu yeni videoda. Umarım izleyen herkese faydalı olur.
Nerden yayınlarsınBaştacısın broGerçekten üst seviye kartlara ihtiyaç var mı ? konumuz bu yeni videoda. Umarım izleyen herkese faydalı olur.
YouTube üzerinden Tükkan kanalını takip edebilirsiniz.Nerden yayınlarsın
Teşekkür ederim kardeşim , tüm desteklerin için.YouTube üzerinden Tükkan kanalını takip edebilirsiniz.
Gardaşım. İzledim videoyu. Benim yerimde olsan ETS2, Forza Horizon 5, F1 22 2K Ultra 60FPS oynicak olsan hangi ekran kartını tercih ederdin. FP olacak şekildeTeşekkür ederim kardeşim , tüm desteklerin için.
Bahsettiğin oyunlar özelinde 6600xt dahi 2 k da en yüksek çözünürlükte +60 fps verir. Hatta bunun için 13750 tl sistem toplama videosuna göz gezdirebilirsin . Keyifli seyirler kardaşım.Gardaşım. İzledim videoyu. Benim yerimde olsan ETS2, Forza Horizon 5, F1 22 2K Ultra 60FPS oynicak olsan hangi ekran kartını tercih ederdin. FP olacak şekilde
Kardaşım. Benim oyunları en yüksek ayarlarda oynamak gibi bi takıntım var elimde iyi bi parada var almışken daha uzun süre götürecek parçayı almak daha mantıklı gibi geliyo en az 4-5 yıl kullanırım bu sistemi. İlk 4 yıl beni kesin götürsün 4 ten sonrasında zaten laptop almak zorunda kalırım gibi geliyo. Cashback olan bi dönemde 8000 tL civarı oluyor RX 6700 XT. Cashback olana kadar beklerim sorun olmazBahsettiğin oyunlar özelinde 6600xt dahi 2 k da en yüksek çözünürlükte +60 fps verir. Hatta bunun için 13750 tl sistem toplama videosuna göz gezdirebilirsin . Keyifli seyirler kardaşım.
Cashback beklemeni tavsiye etmem , yeni bitti yılda 2 kere yapılıyor muhtemelen yıl başından sonra çıkacak. 6700XT 11.000 k civarına bulunabiliyor fakat 2 k ya giriş seviyesi ekran kartı . Onun yerine sağlam indirimlerle 14 k ya 6900xt ler düşüyor , 6600xt ler 7 k ya -6.5 k ya düşüyor . Bu 2 kart daha mantıklı gözüküyor. Tercih senin.K
Kardaşım. Benim oyunları en yüksek ayarlarda oynamak gibi bi takıntım var elimde iyi bi parada var almışken daha uzun süre götürecek parçayı almak daha mantıklı gibi geliyo en az 4-5 yıl kullanırım bu sistemi. İlk 4 yıl beni kesin götürsün 4 ten sonrasında zaten laptop almak zorunda kalırım gibi geliyo. Cashback olan bi dönemde 8000 tL civarı oluyor RX 6700 XT. Cashback olana kadar beklerim sorun olmaz
ASUS DUAL 6700 XT modeli 9800 TL Sinerji Bilgisayar firmasında daha da aşağı inmez bu fiyattan dolar oynamazsa veya ekstra indirimler gelmezse. Belki yılbaşında iner inerse.Cashback beklemeni tavsiye etmem , yeni bitti yılda 2 kere yapılıyor muhtemelen yıl başından sonra çıkacak. 6700XT 11.000 k civarına bulunabiliyor fakat 2 k ya giriş seviyesi ekran kartı . Onun yerine sağlam indirimlerle 14 k ya 6900xt ler düşüyor , 6600xt ler 7 k ya -6.5 k ya düşüyor . Bu 2 kart daha mantıklı gözüküyor. Tercih senin.
Fiyatı kötü değilmiş , bu arada bilgilendirme yapayım 6700xt dual ve 6700xt dual OC modellerinin çoğunda coil whine var.ASUS DUAL 6700 XT modeli 9800 TL Sinerji Bilgisayar firmasında daha da aşağı inmez bu fiyattan dolar oynamazsa veya ekstra indirimler gelmezse. Belki yılbaşında iner inerse.