Herkese Merhabalar. Tüm uygulamalarıma rağmen hiç bir türlü anakart içerisindeki 3.0 USB Front (ön) Usb'leri aktif edemedim..
Anakart Modelinin ve Windows'un ve Sistemin tüm ama tüm parçalarını güncellememe rağmen hiç bir sekilde calıstıramadım.
Bios içerisinde de kontrol ettiğimde 3.0 USB ile alakalı hiç bir ibare yok.
İnternet üzerinden mevcut konu ile alaklı tüm driver'ları yükledim hemen hemen aklımıza gelicek herşeyi uyguladım ve yaptım defalarca kez anakart içerisinden "soket'i cıkarıp iyice takıldıgına, takılma sesine oturma sesine" herseyi kontrol ederek taktım ama bir türlü calıştıramadım..
bu konuyu cözücek olan arkadas hem dua'larımı, hemde teşekkürlerimi alacak..
ANAKART MODEL:Gigabyte b75m-d3h Rev: 1.1
Bahsedilen Mödül:

Not: Anakart içerisindeki o soketin içinde bulunan pinlere dahi hepsi kontrol edildi.
Yanma vs anakart içerisinde herhangi bir parcasında arıza yok.
Ayrıca Yaptıgım islemleri alt'a sıralıcam..
Bios F14 ve F15 olmak üzre güncellendi.
Net üzerinden mevcut sürüm ile alakalı sağdan soldan tüm driverler güncellendi.
Windows ve Pc parçalarının tüm sürücüleri güncellendi.
Bios içerisinden tüm USB portları ile alakalı ibareler "Enable"
Gigabyte'ın sitesinden Rev: 1.1 Support bölümündeki driver windows 7 vs .yazmasına rağmen onları da denedim.
aynı zamanda gigabyte'ın Rev 2.0 3.0 1.1 1.2 olmak üzre teker teker windows içerisindeki sürücüleri silip teker teker bunları da denedim ama sonuç başarısız..
Yardımlarını bekliyorum Teşekkürler..
Anakart Modelinin ve Windows'un ve Sistemin tüm ama tüm parçalarını güncellememe rağmen hiç bir sekilde calıstıramadım.
Bios içerisinde de kontrol ettiğimde 3.0 USB ile alakalı hiç bir ibare yok.
İnternet üzerinden mevcut konu ile alaklı tüm driver'ları yükledim hemen hemen aklımıza gelicek herşeyi uyguladım ve yaptım defalarca kez anakart içerisinden "soket'i cıkarıp iyice takıldıgına, takılma sesine oturma sesine" herseyi kontrol ederek taktım ama bir türlü calıştıramadım..
bu konuyu cözücek olan arkadas hem dua'larımı, hemde teşekkürlerimi alacak..
ANAKART MODEL:Gigabyte b75m-d3h Rev: 1.1
Bahsedilen Mödül:

Not: Anakart içerisindeki o soketin içinde bulunan pinlere dahi hepsi kontrol edildi.
Yanma vs anakart içerisinde herhangi bir parcasında arıza yok.
Ayrıca Yaptıgım islemleri alt'a sıralıcam..
Bios F14 ve F15 olmak üzre güncellendi.
Net üzerinden mevcut sürüm ile alakalı sağdan soldan tüm driverler güncellendi.
Windows ve Pc parçalarının tüm sürücüleri güncellendi.
Bios içerisinden tüm USB portları ile alakalı ibareler "Enable"
Gigabyte'ın sitesinden Rev: 1.1 Support bölümündeki driver windows 7 vs .yazmasına rağmen onları da denedim.
aynı zamanda gigabyte'ın Rev 2.0 3.0 1.1 1.2 olmak üzre teker teker windows içerisindeki sürücüleri silip teker teker bunları da denedim ama sonuç başarısız..
Yardımlarını bekliyorum Teşekkürler..