3-3.5K Kablosuz Mouse Önerisi

Melihsrkn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar, 3-3.5k bütçe ile kablosuz kendi alıcısı olan bir mouse arıyorum; rekabetçi, hikayeli oyunlar da oynuyorum, uzun saatler pcde işimi de yapıyorum. Saçma sapan yok yarı fiyatına aynı malzeme sensör diye bilinmedik çin vari markaları istemiyorum, kullanıcı desteği alabilecek olmam şart. Örneğin şuan Razer Deathadder v3 Hyperspeed düşünüyorum. Sizler ne dersiniz?
Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,536
Ben bunu kullanıyorum öneririm. Satıcı direk Amazon olduğu için garanti konusunda kafan rahat olur.

MSI VERSA 300 ELİTE vardı 1 sene olmadan sensörü bozuldu. Artık eskisi gibi sağlam Marka algısı kalmadı. Razer Cobra Pro alacaktım çok fazla şikayet okudum vazgeçtim Aula aldım.

KS

Melihsrkn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ben bunu kullanıyorum öneririm. Satıcı direk Amazon olduğu için garanti konusunda kafan rahat olur.

MSI VERSA 300 ELİTE vardı 1 sene olmadan sensörü bozuldu. Artık eskisi gibi sağlam Marka algısı kalmadı. Razer Cobra Pro alacaktım çok fazla şikayet okudum vazgeçtim Aula aldım.
Bu markayı pek bilmiyorum, araştırdığımda çinden getirtilen mouselara logo basıldığı yazıyor. Benim beklediğim tarzda bir ürün olduğunu düşünmüyorum belirttiğim gibi.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri