Öneri 3-4 K Bandında Ses Kartı Önerisi ?

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
242
kulak içi kulaklık kullanacağım ve birde dac dap kablo lazımmış tam müzik performansını elde etmek için ney almam lazım hangi marka hangi model yardım edenlere şimdiden teşekkür ederim

kulak içi kulaklık kullanacağım senheiser ie 200 veya ie 80 s te olabilir şuan bu 2 si arasında kaldımona görede önerebilirsiniz

Son düzenleme:
KS

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
242
şimdi oyuncu bir ses kartı alırsam ne olur normal stüdyo ses kartı alırsam ne olur şimdi senheiser ie 200 aldım stüdyo muzik kulaklığı olarak geciyor oyuncu ses kartını alırsam ben kulaklığın nimetlerinden faydalanabilcemmi yoksa artık sesi ses kartındanmı alcam

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,985
şimdi oyuncu bir ses kartı alırsam ne olur normal stüdyo ses kartı alırsam ne olur şimdi senheiser ie 200 aldım stüdyo muzik kulaklığı olarak geciyor oyuncu ses kartını alırsam ben kulaklığın nimetlerinden faydalanabilcemmi yoksa artık sesi ses kartındanmı alcam
Biri 7.1 konusunda biride sesleri iyi verme konusunda iyi çalışır. Eğer amaç oyunsa 7.1 olmasına dikkat et

KS

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
242
Biri 7.1 konusunda biride sesleri iyi verme konusunda iyi çalışır. Eğer amaç oyunsa 7.1 olmasına dikkat et
sesleri iyi vermesi daha iyi

ama hem 7.1 biri iyi verip hem sesleri iyi vereni varsa yapıştır gelsin

KS

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
242
Bu ses kartı kötü değil neden yanaşmak istemiyorsun?
bazı xx yayıncılar asusun kulaklığını kullandı misal önermedi sadece anakart ekran kartı yapsınlar dedi ve ayrıyetten tamam asus güzel marka ama bana kalırsa her markanın kendine ayrı profesyonel olduğu bir alanı vardır

misal senheiser kulaklık yapan bir firma ekran kartı satsa alırmısın yoksa msi suprim xmi alırsın

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,985
bazı xx yayıncılar asusun kulaklığını kullandı misal önermedi sadece anakart ekran kartı yapsınlar dedi ve ayrıyetten tamam asus güzel marka ama bana kalırsa her markanın kendine ayrı profesyonel olduğu bir alanı vardır

misal senheiser kulaklık yapan bir firma ekran kartı satsa alırmısın yoksa msi suprim xmi alırsın
Hocam beni biliyorsunuz, bir markanın fanboyluğu yapmam ki asus ekipmanda pek önermem ama bu ürünleri iyi

KS

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
242
Hocam beni biliyorsunuz, bir markanın fanboyluğu yapmam ki asus ekipmanda pek önermem ama bu ürünleri iyi
o anlamda demedim yani ses kartlarında adını duyurmuş bir marka bir model olsa daha iyi olurdu benim için

Hocam beni biliyorsunuz, bir markanın fanboyluğu yapmam ki asus ekipmanda pek önermem ama bu ürünleri iy

fanboy olsayydın bana şuan razer ses kartı öneriyor olurdun (!) :D

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,985
o anlamda demedim yani ses kartlarında adını duyurmuş bir marka bir model olsa daha iyi olurdu benim için

fanboy olsayydın bana şuan razer ses kartı öneriyor olurdun (!) :D
Aa razerın ses kartı mı varmış? Tüm ses kartlarını tekler aga ben yüzüne bile bakmam onların.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri