- Tepki
- 8
ben 3.000 4.000 TL arası bir klavye arıyorum
bu klavyenin bilek desteği resimde biraz ince görünüyor bilek desteği daha kalın bir klavye var mıdır![]()
SteelSeries Apex 7 Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Apex 7 Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Apex 7 Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 6.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ben bilek destekli bir klavye arıyorum![]()
MSI Vigor GK50 Low Profile TR RGB Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM
MSI Vigor GK50 Low Profile TR RGB Mekanik Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GK50 LOW PROFILE TR ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
Burda daha ucuz
bu klavyenin bilek desteği resimde biraz ince görünüyor bilek desteği daha kalın bir klavye var mıdır
ben bilek destekli bir klavye arıyorum
![]()
Asus ROG Strix Flare Aura Sync RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix Flare Aura Sync RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Strix Flare Aura Sync RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 14.633,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Corsair K70 RGB PRO CH-9109410-TR Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair K70 RGB PRO CH-9109410-TR Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair K70 RGB PRO CH-9109410-TR Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 12.649,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
yellow switch nedir klavyenin açıklamasında yellow switch yazıyor![]()
Razer Blackwidow V3 Pro Yellow Switch Kablolu/Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackwidow V3 Pro Yellow Switch Kablolu/Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackwidow V3 Pro Yellow Switch Kablolu/Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 6.309,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Scope deluxe daha çok sevdim şahsenAsus ROG Strix Flare Aura Sync klavyesi güzel duruyor
Red Switchden daha hızlı bir switchAsus ROG Strix Flare Aura Sync klavyesi güzel duruyor
yellow switch nedir klavyenin açıklamasında yellow switch yazıyor
scope deluxe derken?Scope deluxe daha çok sevdim şahsen
.
o klavye küçük boyut mudur resimde küçük duruyorRed Switchden daha hızlı bir switch
45CM uzunluğu varscope deluxe derken?
o klavye küçük boyut mudur resimde küçük duruyor
45cm %60 mıdır45CM uzunluğu var
Hayır. TKL klavyeler normal klavyelerden daha kısa oluyor bahsettiğin klavye türü bu sanırım45cm %60 mıdır
Hayırlı olsun.teşekkürler scope deluxe klavyesini tercih edicem