- Tepki
- 55
Bu fiyata yurt dışı almayı düşünmüyorum. Bu fiyata en iyi telefonu önerir misiniz
Up
Up
Son düzenleme:
Sağolun hocam şuan prk bütçem yok telefonum kırıldı düşük bütçeli alayım, yaz gelince daha iyisini alırım dedim hu telefon ise yedekte kalır.Bu bütçedeki cihazlarla karşılaştırdığımda en iyisi aşağıdaki cihaz çıktı.
![]()
Poco C40 64 GB Yeşil Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Poco C40 64 GB Yeşil fiyatları 5.211,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Poco C40 64 GB Yeşil özelliklerini incele, 14 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
Yurt dışı almayacağım demişsiniz ama alsanız güzel olur aslında. Yeni yıla girmeden önce Redmi Note 10s 6.5K fiyata mı ne satılırken 3800TL ye almıştım. Bayağı uygun geliyor.Sağolun hocam şuan prk bütçem yok telefonum kırıldı düşük bütçeli alayım, yaz gelince daha iyisini alırım dedim hu telefon ise yedekte kalır.
Karta taksit yapacağım için TR alıyorum peşin para verecek durumum yokYurt dışı almayacağım demişsiniz ama alsanız güzel olur aslında. Yeni yıla girmeden önce Redmi Note 10s 6.5K fiyata mı ne satılırken 3800TL ye almıştım. Bayağı uygun geliyor.