- Tepki
- 52
Merhabalar Oyunlarda güzel ses kasan mikrofonu iyi olan bir kulaklık istiyorum ve uzun yıllar götürsün, Bunun için Corsair Virtuoso alıcaktım lakin bi danışmak istedim önerilerinizi bekliyorum.
Corsair void wireless gecen gun 2200tl di bence bu fiyata alinmaz. Ama guzel kulaklikCorsair Void RGB Elite Wireless Premium 7.1 Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Void RGB Elite Wireless Premium 7.1 Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Void RGB Elite Wireless Premium 7.1 Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.999,28 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
HyperX Cloud Stinger 2 Wireless Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud Stinger 2 Wireless Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud Stinger 2 Wireless Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 4.399,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Premium farklı diye biliyorumCorsair void wireless gecen gun 2200tl di bence bu fiyata alinmaz. Ama guzel kulaklik
Hocam şuan alıyorum Corsair VİRTUOSO nasilPremium farklı diye biliyorum
Değilmiş
Hocam şuan alıyorum Corsair VİRTUOSO nasilCorsair void wireless gecen gun 2200tl di bence bu fiyata alinmaz. Ama guzel kulaklik
Hocam Uyarı neye geldi ?Premium farklı diye biliyorum
Değilmiş
Spam konu şuanda caps kapatmazsanız onada uyarı gelicekHOCAM ŞUAN ALIYORUM CORSAİR VİRTUOSO NASİL
HOCAM ŞUAN ALIYORUM CORSAİR VİRTUOSO NASİL
Hocam Uyarı neye geldi ?
Virtuoso guzel hocam baya basarili kulaklik. Mikrofonu cok iyi. Ses kalitesi muzik zevki cok basarili. Kulakligi aldiktan sonra cok fazla yüksek seste muzik dinlemeye basladim.Hocam şuan alıyorum Corsair VİRTUOSO nasil
Hocam şuan alıyorum Corsair VİRTUOSO nasil
Hocam Uyarı neye geldi ?
satıcı dosta korku düşmana güven verdiCorsair Void RGB Elite Wireless Premium 7.1 Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Void RGB Elite Wireless Premium 7.1 Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Void RGB Elite Wireless Premium 7.1 Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.999,28 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
HyperX Cloud Stinger 2 Wireless Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud Stinger 2 Wireless Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud Stinger 2 Wireless Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 4.399,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Merhabalar Oyunlarda güzel ses kasan mikrofonu iyi olan bir kulaklık istiyorum ve uzun yıllar götürsün, Bunun için Corsair Virtuoso alıcaktım lakin bi danışmak istedim önerilerinizi bekliyorum.
Şey konuyla alakasız ama barracuda tam müzik için yapılcakken ucundan dönülmüş gibi hissetiriyorRazer Barracuda Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Barracuda Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Barracuda Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 4.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comRazer Blackshark V2 PRO Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 PRO Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 PRO Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 6.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kasası da sağlam değil zaten. Bu bütçede alınabilecek en iyi kulaklık v2 proŞey konuyla alakasız ama barracuda tam müzik için yapılcakken ucundan dönülmüş gibi hissetiriyor
Ufak ayarlar yapmak gerekebilir dipses yaşayan oluyorduKasası da sağlam değil zaten. Bu bütçede alınabilecek en iyi kulaklık v2 pro