Soru 3 Bin TL F/P Monitör Önerisi (Mart 2023)

StalinGradOF

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Selamlar arkadaşlar,

F/P monitör olursa iyi olur bütçe 3 bin TL..

Moderatörün son düzenlenenleri:

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
F/P monitör olursa iyi olur bütçe 3bib
Merhaba ikinci el monitör tavsiyesi verilmiyor . Hele ki şurada şu marka, şu fiyata gibi ... Siz o fiyat bandında araştırıp kafanıza fiyatıyla yatan ürünü buraya yazın ürün kaliteli mi, değil mi, alınır mı, alınmaz mı, diye belki yardımcı olunur.
En azından ürünün kronik sorunu var mı yok mu söylenir, ya da kullanım amacınıza uygun mu hikayeli oyun, fps online oyun mu gibisinden...

KS

StalinGradOF

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Merhaba ikinci el monitör tavsiyesi verilmiyor . Hele ki şurada şu marka, şu fiyata gibi ... Siz o fiyat bandında araştırıp kafanıza fiyatıyla yatan ürünü buraya yazın ürün kaliteli mi, değil mi, alınır mı, alınmaz mı, diye belki yardımcı olunur.
En azından ürünün kronik sorunu var mı yok mu söylenir, ya da kullanım amacınıza uygun mu hikayeli oyun, fps online oyun mu gibisinden..
(y):censored: Kusura bakma özür dilerim

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
(y):censored: Kusura bakma özür dilerim
Özür dilenecek bir şey yok rahat olun . Sadece size ikinci el bir ürün önerilse, o üründe bir sorun yaşarsanız buradaki insanı mesul tutarsınız . Bunun önüne geçmek için genelde ikinci el ürünler kişinin inisiyatifine bırakılır. Mesela üstte @Syqex örnek verdiği monitörü ikinci elde bütçenize uygun bulduğunuz an özellikle elden almanızı tavsiye ederim, gidip monitörü test etmelisiniz . Monitör de ölü piksel var mı, ışık sızması var mı, kasasında herhangi bir açıklık var mı, panelde renklerde bir sıkıntı var mı, giriş çıkışları sağlam mı ayak vs, vs... Neredeyse bir sürü şey yazdım farkındaysanız sorumluluğu büyük bir iş :)

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
F/P monitör olursa iyi olur bütçe 3bib
Az daha çıkarsan bu var

KS

StalinGradOF

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Özür dilenecek bir şey yok rahat olun . Sadece size ikinci el bir ürün önerilse, o üründe bir sorun yaşarsanız buradaki insanı mesul tutarsınız . Bunun önüne geçmek için genelde ikinci el ürünler kişinin inisiyatifine bırakılır. Mesela üstte @Syqex örnek verdiği monitörü ikinci elde bütçenize uygun bulduğunuz an özellikle elden almanızı tavsiye ederim, gidip monitörü test etmelisiniz . Monitör de ölü piksel var mı, ışık sızması var mı, kasasında herhangi bir açıklık var mı, panelde renklerde bir sıkıntı var mı, giriş çıkışları sağlam mı ayak vs, vs... Neredeyse bir sürü şey yazdım farkındaysanız sorumluluğu büyük bir iş :)
Hocam ben sıfır alıyorum sizin sayenizde aydınlık yola doğru gidiyorum teşekkürler (2elde hele monitörde ben bunları hiç dikkat etmedim şu zamana kadar) :)

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Hocam ben sıfır alıyorum sizin sayenizde aydınlık yola doğru gidiyorum teşekkürler (2elde hele monitörde ben bunları hiç dikkat etmedim şu zamana kadar) :)
Her şeyde illa kusur oluyor monitörlerde bunlardan biri, marka, model, segment fark etmeksizin ya da bazen kronik olmayıp en iyisi diyeceğiniz bir üründe fabrikasyon bir hata bile olabiliyor . İkinci elde temiz satan yok mudur derseniz var tabi ama özellikle elden test edip elden almak lazım. Bazen adam sağlam ürün yollar kargoda size gelene kadar parçalanır :)
@yunusx36 önerdiği monitör güzeldir bütçenize yakın 23.8 inç !ms 144hz IPS monitör fiyatta iyi üstüne çıkarsanız yukarıda ki de çok güzel.
Unutmayın sıfır ürün bile fabrikasyon veya kargolanma aşamasında sorunlu olabilir. Aldığınız ürünleri kargo teslim alırken poşeti veya kutusunda hiç bir şekilde hata, ezik, yırtık, olmamasına dikkat edin varsa almayın, direk geri gitsin tutanak tutturup. eğer kutusunda hasar ezik yırtık yoksa, açarken video kaydıyla açıp bilgisayara bağlayıp, test edip sorun yoksa kaydı bitirin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri