3 kulaklık arasında kaldım

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
Sizce hangisini alayım steelseries arctis 3e okdr para vermişken logitech mi almalıyım veya bütçem çıkmazsa steelseries arctis 1 yeterli olurmu isteklerim kulağımı 5 6 saatte ağrıtmasın ses kalitesi güzel olsun dışarı fazla ses vermesin mikrofonuda güzel olsun başka öneriniz varsa beklerim

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Sizce hangisini alayım steelseries arctis 3e okdr para vermişken logitech mi almalıyım veya bütçem çıkmazsa steelseries arctis 1 yeterli olurmu isteklerim kulağımı 5 6 saatte ağrıtmasın ses kalitesi güzel olsun dışarı fazla ses vermesin mikrofonuda güzel olsun başka öneriniz varsa beklerim
Bütçe arttırırsan;

KS

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
Bütçe arttırırsan;

Hocam tercihim daha çok kablosuzdan yana bütçemi daha fazla arttıramam attığım 3ünden sizce hangisi

pcalacakadam

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Hocam arctis 1'i asla önermem. Ben de alacaktım almadan önce deneyeyim dedim iyi ki denemişim. Fiyatını asla hak etmeyen bir kulaklık.

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
Hocam ek olarak ses kartı gibi birşeyler almama gerek varmı
hocam bana kalırsa 3 kulaklığında incelemesini izleyin öle karar verin en verimlisi öle olur yani

Hocam tercihim daha çok kablosuzdan yana bütçemi daha fazla arttıramam attığım 3ünden sizce hangisi
ben derimki logitech ama çağdaş hocam önermiyo misal sizin bu üçü arasında eleme yapmanız lazım ve bu ürüne sahip olan şahısları bulup yorumlarını almak lazım logitech 435 hafif bir kulaklık ancak o fiyatın coğunluğu bluetooth için kablolu almanız daha iyi olur

bütçeniz 2 k ise bir kulaklık önerebilirim

artırabilirseniz tabi

KS

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
hocam bana kalırsa 3 kulaklığında incelemesini izleyin öle karar verin en verimlisi öle olur yani

ben derimki logitech ama çağdaş hocam önermiyo misal sizin bu üçü arasında eleme yapmanız lazım ve bu ürüne sahip olan şahısları bulup yorumlarını almak lazım logitech 435 hafif bir kulaklık ancak o fiyatın coğunluğu bluetooth için kablolu almanız daha iyi olur

bütçeniz 2 k ise bir kulaklık önerebilirim

artırabilirseniz tabi
2k bütçe yok hocam birde birşey soracağım logitech g435 modeli alırsam yanında bağlantı sağlamak için usb gibi birşey geliyormu anakartımda blueetooh yokta kablosuz usb gibi birşey geliyormu yani

Metaxa

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
102
HyperX Cloud II'ye baktınız mı?

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
2k bütçe yok hocam birde birşey soracağım logitech g435 modeli alırsam yanında bağlantı sağlamak için usb gibi birşey geliyormu anakartımda blueetooh yokta kablosuz usb gibi birşey geliyormu yani
görselinde vardı sanki hocam vardır diye biliyorum

brooklyn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
logitech bu işi yapıyor abi

KS

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
@Çağdaş Işık hocam sizin fikriniz nedir steelseries nova 1 mi logitech g435 mi gamepower fujin mi hepsinin testlerini pchocası kanalından izledim ama fikrinizi merak etmekteyim

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
@Çağdaş Işık hocam sizin fikriniz nedir steelseries nova 1 mi logitech g435 mi gamepower fujin mi hepsinin testlerini pchocası kanalından izledim ama fikrinizi merak etmekteyim
Fujin sorunlu 2-3 ay sonra mikrofon cızırtısı başlıyor ve marka olarak zaten kötü diğer ürünleri de öyle Logitech kullanmışlığım ve lanet ettiğim için şahsi düşüncem önermem.
steelseries nova 1 kullanmadım ama aldırdığım arkadaşlarım var memnunlar kendi uygulaması var ben kendim de kullanıyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri