Öncelikle merhaba, bir müddet önce bilgisayarımda 3 monitör ile (masaüstü genişleterek) bilgisayarımı kullanıyordum. Ancak daha sonra bu monitörlerimin tekini satmak zorunda kaldım ve 2 monitör ile kullanıma devam ettim. Uzun bir aradan sonra tekrar ikinci el bir monitör edindim ve bu monitörü bağlandığımda aynı anda 3 monitöre görüntü alamıyorum. Şuan mevcut kullandığım monitörler Philips 274E, philips 234E ve Asus vs247hr. Daha önce sattığım monitör ise philips 234E idi. Mevcut ekran kartım MSI R7 370 GAMING 2G. Kablolamada bir sorun yok herhangi bir monitörün bağlantısını kesince diğer iki monitör çalışıyor yani özellikle bir monitörde problem yok sadece 3 monitörü aynı anda çalıştıramıyorum. Windows 10 kullanıcısıyım ve 3 monitörüde görüyor ama tekini aktif olarak görmüyor bağlan dediğimde görüntü ayarları kaydedilemiyor diyor. Ekran kartımın driverleri güncel hatta driverleri kaldırıp tekrar yükledimde. Bu sorunu bir kaç bilgisayarcıylada görüştüm anlam veremediler engin bilgilerinize sığınıyorum.
Anakart : Asus h81m plus
ekran kartı : MSI R7 370 GAMING 2G 2 GB GDDR5 256Bit AMD Radeon
Anakart : Asus h81m plus
ekran kartı : MSI R7 370 GAMING 2G 2 GB GDDR5 256Bit AMD Radeon