3 Monitör Setup I Için Monitör Ayağı Önerisi

mukon

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Selamlar, 3 monitörümü bu şekilde kullanmak için bu düzene uygun monitör ayakları almayı planlıyorum. Marka olarak North Bayou düşünüyorum, kaç tane ayaklık ve hangi tür ayaklıkları almalıyım yardımcı olabilirseniz sevinirim. Ayrıca masam duvara çok yakın boşluk olarak yaklaşık bir 10cm lik mesafe var ayaklıklar duvara değer mi ?

1 Numaralı Monitör : 27 İnç - 3.2 kg
2 Numaralı Monitör : 23.8 İnç - 2.61 kg
3 Numaralı Monitör : 40 İnç - 8kg

Ekli dosyalar

• Screenshot_8.jpg
    Screenshot_8.jpg
    28 KB · Görüntüleme: 20
KS

mukon

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
yok mu yardımcı olabilecek ?

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
767
Selamlar, 3 monitörümü bu şekilde kullanmak için bu düzene uygun monitör ayakları almayı planlıyorum. Marka olarak North Bayou düşünüyorum, kaç tane ayaklık ve hangi tür ayaklıkları almalıyım yardımcı olabilirseniz sevinirim. Ayrıca masam duvara çok yakın boşluk olarak yaklaşık bir 10cm lik mesafe var ayaklıklar duvara değer mi ?

1 Numaralı Monitör : 27 İnç - 3.2 kg
2 Numaralı Monitör : 23.8 İnç - 2.61 kg
3 Numaralı Monitör : 40 İnç - 8kg
hocam 1 ve 2 numara ıcın 2 adet ayaklık alsanız nasıl olur. 3 numarayı kendı ayagı ıle kullansanız fena durmaz gıbı.

KS

mukon

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
hocam 1 ve 2 numara ıcın 2 adet ayaklık alsanız nasıl olur. 3 numarayı kendı ayagı ıle kullansanız fena durmaz gıbı.

3 numaranın yükseklik ayarı yok, onu mininmum yükseklikte kullanmak istiyorum. 27yi onun üzerinde kullanacağım için onun masaya sıfır gibi yakın olması gerekiyor. bu gönderdiğinin 22"- 32" olanı var https://www.merterelektronik.com/ur...kol-lcd-led-monitor-tutucu-stand-aski-aparati böyle. bu 40 ve 27 için uyumlu mu emin olamıyorum. bu tarz kullananda yok sanırım

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
767
bu kollar 9 kıloya kadar tasıyor genelde
3 numaranın yükseklik ayarı yok, onu mininmum yükseklikte kullanmak istiyorum. 27yi onun üzerinde kullanacağım için onun masaya sıfır gibi yakın olması gerekiyor. bu gönderdiğinin 22"- 32" olanı var https://www.merterelektronik.com/ur...kol-lcd-led-monitor-tutucu-stand-aski-aparati böyle. bu 40 ve 27 için uyumlu mu emin olamıyorum. bu tarz kullananda yok sanırım

3 numarayı masaya sıfır yapacagından bı zarar falan olmaz cuk oturur bence 2 numara ıcın de ayrı teklı kol alırsın

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri