- Konu Sahibi
İşlemci bu haliyle darboğaz sıkıntısı yaşatır mı? İlk etapta psu için fsp yükseltmesi yaparak almayı planlıyorum. Memnuniyetime ve ihtiyaca göre işlemci,ssd,soğutucu gibi parçaları daha sonra tekrar değiştirir veya eklerim diye düşündüm. Kullanım amacım oyun ve çoğunlukla cs go.Bu sistem baya iyi ama işlemciyi 5700X e yükseltmenizi tavsiye ederim dar boğaz olmaması açısından. Ayrıca 5700X seçince hediye olarak hava soğutucu da veriyorlar. Hava soğutucudan memnun kalmazsanız, paranız olunca güzel bir soğutucuya geçersiniz. Sizi bir süre idare ettirir ama.
Birde güç kaynağını FSP ye yükseltin 539 TL fark ile. PSU yu kaliteli markadan almak cidden önemli. FSP de güç kaynağı konusunda öncü bir markadır.
Dediklerim ile fiyat toplamı 30.917,28 TL oluyor ama en azından kafanız rahat güzel bir sistem yapmış olursunuz.
İlaveten sistem için 2k monitör önerilerinize de açığım olabildiği kadar uygun fiyatlı olanlarından.
Bu kullanım amacınıza göre bir seçim mi? Çok bilgili olmadığım için soruyorum. Oyun için ekran kartını alır etrafını dizersin gibi bir genel algı var okuduğum kadarıyla.Ben olsam 3080ti sistemi almazdım. Daha iyi bir işlemci + 3070ti toplardım.