Merhabalar benim 30.000TL bütçem var ve oyun için sistem toplamak istiyorum elimde hiçbirşey yok bütün önerilerinize açığım.
onları laptop alma fikrine kapılarak istemiştim ama sonçta pek evden dışarı çıkmadığım için masaüstü sistem daha mantıklı olur dedim oyuzden böyle bir konu açtım o önerileriniz bende olduğu için istrseniz ekipmanı çıkartıp araştırmanızı yapabilirsinizugur.gozaydin' Alıntı:Size 6K bütçe için yeni monitör ve ekipman önerisi yaptım bunlar haricinde 30K bütçe değil mi?
evetugur.gozaydin' Alıntı:Yok en şundan dolayı soruyorum her şey dahil 30K 'mı bütçe ona göre bakacağım piyasaya.
tamam sorun değil bekliyorumugur.gozaydin' Alıntı:Tamam bakıp öneri yaparım biraz uzun sürebilir bilgisini vereyim.
önemli değil hocam işiniz bitince bakarsınız.ugur.gozaydin' Alıntı:Biraz işim çıktı bitince bakıp paylaşırım ama bayağı uzun sürecek gibi. Sahura anca paylaşırım büyük ihtimalle.
ugur.gozaydin' Alıntı:Biraz işim çıktı bitince bakıp paylaşırım ama bayağı uzun sürecek gibi. Sahura anca paylaşırım büyük ihtimalle.
ugur.gozaydin' Alıntı:Sistem 1 : Unlost X v3 - 24.520 TL - Yazan fiyata aşağıdaki özelleştirmeleri yaparak alabilirsiniz.