Soru 30.000 TL Evkur'dan Bilgisayar Alma

KS

Ali Sabur

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
101
Siz hangi ekran kartını önerirsiniz sizden demenizi isrediğim bakşu ekrankartında darboğaz yaşamazsın iyi perfonmasında olur

KS

Ali Sabur

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
101
Aynı sistemi sana 15 k ya verirdim
Keşke konuya bi göz gezdirseniz nakit bara elime uzun bi süre sonra geçiçek ayıptır söylemesi yüklü bi şekilde geçicek bi süre bunu kullancam para geldiğindede artık ekran kartıdır ilerledikçe değişim yapıcam kredi kartı yada nakit parayla almadım senetle aldım

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
guzel kazık yemıssın ho

full senet ıcın ordan almak :/ adamlar 15k lık sistmei 35e kakalamıs

KS

Ali Sabur

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
101
kredi çekip 30k ya güzelinden bi en kötü 3060ti dizerdin
Bende kredi çekmesini biliyorum daha uygun daha güzel sistem almasını bende biliyorum ama ödediğimiz bi araba ve ev kredisi var bu yüzden 5 k kredi veriyolardı ?

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
Bende kredi çekmesini biliyorum daha uygun daha güzel sistem almasını bende biliyorum ama ödediğimiz bi araba ve ev kredisi var bu yüzden 5 k kredi veriyolardı ?
5k verseler bile olsun alınmazdı

KS

Ali Sabur

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
101
Bende üzgünüm bu fiyata bunu aldığım için ama yapbilceğim bişey yok elime para geçtiğindede siz değerli Forumlulardanda öneri alıp 2. monitör ve ekran kartı alıcam

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
Bende üzgünüm bu fiyata bunu aldığım için ama yapbilceğim bişey yok elime para geçtiğindede siz değerli Forumlulardanda öneri alıp 2. monitör ve ekran kartı alıcam
işlemci ne kazıkladılar

KS

Ali Sabur

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
101
İ5 11400F

İnan ben senle doğru düzgün bi şekilde konuşuyorumm sen kazıkladın kazıklandın diyosun sana diyorum maddi durumum iyi çok şükür ilerleyen zamanlarda değiştirceğim parçaları size sorarım değiştirim senide anlıyorum bu fiyata daha güzel sistemler önericeğinide biliyorum ama elimden gelen birşey yok kredi 5k veriyolar ne yapabilirm bende bunu aldım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri