3060 ti rx 6700 aklıma gelenler bunlarSiz hangi ekran kartını önerirsiniz sizden demenizi isrediğim bakşu ekrankartında darboğaz yaşamazsın iyi perfonmasında olur
Keşke konuya bi göz gezdirseniz nakit bara elime uzun bi süre sonra geçiçek ayıptır söylemesi yüklü bi şekilde geçicek bi süre bunu kullancam para geldiğindede artık ekran kartıdır ilerledikçe değişim yapıcam kredi kartı yada nakit parayla almadım senetle aldımAynı sistemi sana 15 k ya verirdim
Başka ne yapabilirdim mesela ?guzel kazık yemıssın ho
full senet ıcın ordan almak :/ adamlar 15k lık sistmei 35e kakalamıs
kredi çekip 30k ya güzelinden bi en kötü 3060ti dizerdinBaşka ne yapabilirdim mesela ?
Bende kredi çekmesini biliyorum daha uygun daha güzel sistem almasını bende biliyorum ama ödediğimiz bi araba ve ev kredisi var bu yüzden 5 k kredi veriyolardı ?kredi çekip 30k ya güzelinden bi en kötü 3060ti dizerdin
5k verseler bile olsun alınmazdıBende kredi çekmesini biliyorum daha uygun daha güzel sistem almasını bende biliyorum ama ödediğimiz bi araba ve ev kredisi var bu yüzden 5 k kredi veriyolardı ?
işlemci ne kazıkladılarBende üzgünüm bu fiyata bunu aldığım için ama yapbilceğim bişey yok elime para geçtiğindede siz değerli Forumlulardanda öneri alıp 2. monitör ve ekran kartı alıcam
15 k şık değil 10k lıkguzel kazık yemıssın ho
full senet ıcın ordan almak :/ adamlar 15k lık sistmei 35e kakalamıs