bu bütçeler artık iyisi diyebileceğimiz hele hele oyun amaçlı iyi bir ürün diyebileceğimiz bir ürün bütçesi değilArkadaşlar mevcut bütçem 30-35 K arası. bana laptop notebook önerir misiniz en iyisinden ?
bu bütçeler artık iyisi diyebileceğimiz hele hele oyun amaçlı iyi bir ürün diyebileceğimiz bir ürün bütçesi değil
belki 3050 li bir cihaz alınır
oyun oynatmaz mı
oynatır da
güncel oyunlar için ne kadar performanslı orası düşündürücü
Bu nasıl hocam iyi mi rahat iş görür mü bir de ekran kartı ne göremedim ?düşündüğün fiyatı 2000 tl kadar aşıyor
radeon 680m onboard ekran kartı var. hariciler kadar güçlü olmamakla beraber zayıf oyunları oynatır. bu yönden çoğu intel onboard dan güçlüdür. işlemci ve ssd yönünden iyiydi.Bu nasıl hocam iyi mi rahat iş görür mü bir de ekran kartı ne göremedim ?
İlk önerdiğin oyunlar değil de programları rahat kaldırır mı açar mi hocam dediğim gibi oyunluk bir şey aramiyorum, bu arada hangisi daha iyi bu mu önce attığınız mı ?radeon 680m onboard ekran kartı var. hariciler kadar güçlü olmamakla beraber zayıf oyunları oynatır. bu yönden çoğu intel onboard dan güçlüdür. işlemci ve ssd yönünden iyiydi.
harici ekran kartlı bir model arıyorsan şöyle bişi olabilir:
ilk gönderdiğimin ssd'si büyük. 1tb daha çok program doldurabilirsin ama 512gb ta bu bağlamda sanıyorum yetecektir. bunun dışında ekran kartı dışında iki makine benzer güçte. genel maksat bakımından hp victusu yani 2ncisini tavsiye ederim. sadece outlet ürün (zaten fiyat baya iyi) ancak aynı sıfır gibi 2 sene garantisi var. daha önce emperor firmasından böyle outlet bir ürün aldım kusursuz ürün geldi. geri iade hakkında var bu nedenle tertemiz sıfır gibi ürün gönderiyorlar. gördüğüm hp victuslarda geneli kaliteli cihazlar.İlk önerdiğin oyunlar değil de programları rahat kaldırır mı açar mi hocam dediğim gibi oyunluk bir şey aramiyorum, bu arada hangisi daha iyi bu mu önce attığınız mı ?