Merhaba Arkadaşlar 30-35k arası sistem bakıyorum. Ofiste Çalışılacak Autocad, Lumion, 3Max ve office gibi programlar kullanılacak. Önerilerinizi bekliyorum. 10-15 gün içince çözmem lazım. İyi günler.
sadece kasa fiyatımı hocamMerhaba Arkadaşlar 30-35k arası sistem bakıyorum. Ofiste Çalışılacak Autocad, Lumion, 3Max ve office gibi programlar kullanılacak. Önerilerinizi bekliyorum. 10-15 gün içince çözmem lazım. İyi günler.
www.n11.com
www.n11.com
www.n11.com
www.n11.com
Bütçe en fazla 35k mıMonitor hariç olucak direk toplama varsa sevinirim
evet en fazla 35k reislerimBütçe en fazla 35k mı
Geçmiş olsun hocam.Siz gerekli sistemleri paylaşın hastane de sıra bekliyorum akşam eve geçince atarım bende yapıp sizlerde güzel yapıyorsunuz zaten![]()
geçmiş olsun hocam.Siz gerekli sistemleri paylaşın hastane de sıra bekliyorum akşam eve geçince atarım bende yapıp sizlerde güzel yapıyorsunuz zaten![]()
Teşekkür ederim knkam sağolgeçmiş olsun hocam.
Geçmiş olsun hocam, Teşekkür ederimSiz gerekli sistemleri paylaşın hastane de sıra bekliyorum akşam eve geçince atarım bende yapıp sizlerde güzel yapıyorsunuz zaten![]()
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun hocam, Teşekkür ederim
Geçmiş olsun hocamSiz gerekli sistemleri paylaşın hastane de sıra bekliyorum akşam eve geçince atarım bende yapıp sizlerde güzel yapıyorsunuz zaten![]()
evet bende öyle düşünüyorum. 4070ti değil de 4070 sistem olursa diğer parça kalitesini arttırabiliriz diye tahmin ediyorum varsa öyle önerileriniz açığım.Çok teşekkür ederim
Sana islemci bazlı bir sistem gerekiyor kullandığın programlara Uygun işlemci iyi olur ofis de kullanacağız için ekran kartı o kadar büyük seçmeye gerek olmadığını düşünüyorum belki 4070 li kaliteli parçalar ile bir sistem olabilir işlemciyi yüksek tutarak
Atacağım akşam knkamevet bende öyle düşünüyorum. 4070ti değil de 4070 sistem olursa diğer parça kalitesini arttırabiliriz diye tahmin ediyorum varsa öyle önerileriniz açığım.
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun hocam