35.000-45.000 TL 30-37K Arası F/P Sistem

Loesj

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
0
Ekran Kartı
0
Son 1-2 haftadır sistem almaya karar verdim ve forumlarda araştırma yaparak biraz bilgi edinmeye çalıştım (umarım doğru bilgiler edinmişimdir). Bütçemin düşük olduğunu düşündüm, ancak ardından bütçemi artırmaya karar verdim. Umarım bu yeni bütçe, ihtiyacım olan sistemi almaya yeterli olur.

Sizlerden ricam, bu bütçeye uygun, performans açısından dengeli ve uzun süreli kullanım için ideal bir hazır sistem önerisi yapmanızdır.

Şimdiden ilginiz ve yardımlarınız için teşekkür ederim.

p3rt3v

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
İndirime girmesini bekleyip al
Mesela pch incehesap vardı bugün bitti
Şu itopyada böyle sistem çıktı yeni ama ekrannkartı bitti yazıyor ne ara çıktı ne ara bilmiyorum bu sisteme Stok eklerlerse alınabilir anakart değiştirip
Eklenmezse yeni indirim takip

KS

Loesj

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İndirime girmesini bekleyip al
Mesela pch incehesap vardı bugün bitti
Şu itopyada böyle sistem çıktı yeni ama ekrannkartı bitti yazıyor ne ara çıktı ne ara bilmiyorum bu sisteme Stok eklerlerse alınabilir anakart değiştirip
Eklenmezse yeni indirim takip
Bu gibi indirimler daha gelirmi yoksa gaming gecesi direkt aliyimmi

p3rt3v

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
Bu gibi indirimler daha gelirmi yoksa gaming gecesi direkt aliyimmi
İtopya ince hesap atak gösteriyor şu an, vatan çok seyrek, gaminggen hiç yapmıyor, gamegaraj hepsiburada trendyol gibi sitelerden özelleştirmesiz satıyor ya da laptopunu satıyor, tebilon pahalı parçaları stoklamış sistem de pahalı oluyor
İtopya ve incehesap anakartı bedavaya sayıp indirim yapıyor şu an anakart gigabyte s2h olanı alma asus b650m f alınabilir, msı b650m alınabilir. Büyük ihtimal bu anakartlarla sistem gircekler satamadılar çünkü :)

Son düzenleme:
KS

Loesj

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İtopya ince hesap atak gösteriyor şu an, vatan çok seyrek, gaminggen hiç yapmıyor, gamegaraj hepsiburada trendyol gibi sitelerden özelleştirmesiz satıyor ya da laptopunu satıyor, tebilon pahalı parçaları stoklamış sistem de pahalı oluyor
İtopya ve incehesap anakartı bedavaya sayıp indirim yapıyor şu an anakart gigabyte s2h olanı alma asus b650m f alınabilir, msı b650m alınabilir. Büyük ihtimal bu anakartlarla sistem gircekler satamadılar çünkü :)
Hocam ben pek anlamıyorum bu işlerden kısaca gaming geçesi gördüğümü kapayımmı, 9060 xt 16gb bekliyorum gelirse affetmicem :D

YEET

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Hocam ben pek anlamıyorum bu işlerden kısaca gaming geçesi gördüğümü kapayımmı, 9060 xt 16gb bekliyorum gelirse affetmicem :D
incehesap'tan topladım sana bir tane. PC hazır sistem değil. Normal PC Toplama yerinden topladım.
Bu parçaları yaparsan bu fiyata denk geliyor.
Ekran görüntüsü 2025-10-15 194438.png

YEET

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Valla hocam eline emeğine sağlık ama bu fiyata 9060xt 16gb almak bana daha mantıklı geliyor. Sizce?
Yani doğrudur hatta bi hazır sistem var
Ekran görüntüsü 2025-10-15 195757.png

Burda gözükmemiş sana söyliyim ne seçeceğini.
Anakart: Asus Prime A620M-K yap.
Kasa: Cougar MX220 yap (içinde dahili güç kaynağı var 650w.)
İşlemci Soğutucu: Segotep Lumos G6 yap.
Bunları yaparsan 37.221,25 TL yapıyor.
Bunu alabilirsin.

Ekran görüntüsü 2025-10-15 195757.png

Bunu alabilirsin.
Bu az önceki önerdiğime göre daha iyi. Hem istediğin gibi 9060 XT 16GB var.

KS

Loesj

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ekli dosyayı görüntüle 44340
Bunu alabilirsin.

Bu az önceki önerdiğime göre daha iyi. Hem istediğin gibi 9060 XT 16GB
Evet hocam öyle ancak bence gaming gecesini beklemekte fayda var bu sistemi 30-35k ya da alabilirim (umarım)

KS

Loesj

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ekli dosyayı görüntüle 44340
Bunu alabilirsin.

Bu az önceki önerdiğime göre daha iyi. Hem istediğin gibi 9060 XT 16GB var.
Bide hocam bu sisteme hangi yonga setini almalıyım A620M H yeterlimidir yoksa B620M H'ı almaya değermi

YEET

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Bide hocam bu sisteme hangi yonga setini almalıyım A620M H yeterlimidir yoksa B620M H'ı almaya değermi
fark etmez çünkü şöyle söyliyim o söylediğin anakart (b650m h olan) aynı a620m h gibi. Bundan dolayı birşey değişmez ama bence a620m-k da kalman daha iyi olur hem OC bundan dolayı işlemci 5.0 ghzlere çıkabiliyor.

Evet hocam öyle ancak bence gaming gecesini beklemekte fayda var bu sistemi 30-35k ya da alabilirim (umarım)
Gaming gecesi evet mantıklı ama şöyle birşey de var. Sistem gaming gecesinde indrimde de olmayadabilir ondan dolayı birşey diyemem. Sen ama cuma günü bak indirimdeyse direkt al baya F/P çünkü.

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri