300 TL Ile Hangi Kulaklığı Alabilirim

Storagon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
92
Son düzenleme:

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Başlıkta dediğim gibi hem bilgisayarımda hemde telefonumda kullanmak için kulaklık arıyorum bütcem 300 TL dir ne almalıyım bu konuda bilgili değilim böyle bir kulaklık buldum ama almalıyım emin değilim tavsiyelerinizi bekliyorum :)
Bu kulaklıkları tavsiye etmiyorum pek.
Kullanım sırasında ağrı yapma ve sorun yaratma ihtimalleri çok yüksek oluyor.
Ama günümüz ekonomisinde de bu bütçede çok fazla alınabilecek model olmuyor.
Bütçeyi biraz daha yükseltme şansınız var mı acaba? En azından indirimlerde denk gelirse alınabilir modeller olur.

Screenshot_15.jpg

Eğer bütçe yükseltme şansınız yoksa, eldeki bütçenin tamamını böyle bir kulaklığa harcamak yerine uygun fiyatlı kulakiçi bir model tercih edin. En azından sizi bir süre idare eder ve yarın bir gün kaybolsa ya da bozulsa bile üzülmezsiniz.

1703960073806.png

MF Product çok kaliteli bir marka değil, fakat ürünleri piyasaya göre ucuz oluyor.
279 liraya Frisby almak yerine 79 liraya bunun gibi bir kulaklık al, 6 ay kullan. Sonra istersen at.
Kalan 200 liranın üstüne de geçen zaman içinde bir şeyler ekler daha düzgün, güzel bir modele geçersin.

KS

efegulhan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Bu kulaklıkları tavsiye etmiyorum pek.
Kullanım sırasında ağrı yapma ve sorun yaratma ihtimalleri çok yüksek oluyor.
Ama günümüz ekonomisinde de bu bütçede çok fazla alınabilecek model olmuyor.
Bütçeyi biraz daha yükseltme şansınız var mı acaba? En azından indirimlerde denk gelirse alınabilir modeller olur.

Ekli dosyayı görüntüle 30228

Eğer bütçe yükseltme şansınız yoksa, eldeki bütçenin tamamını böyle bir kulaklığa harcamak yerine uygun fiyatlı kulakiçi bir model tercih edin. En azından sizi bir süre idare eder ve yarın bir gün kaybolsa ya da bozulsa bile üzülmezsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 30227

MF Product çok kaliteli bir marka değil, fakat ürünleri piyasaya göre ucuz oluyor.
279 liraya Frisby almak yerine 79 liraya bunun gibi bir kulaklık al, 6 ay kullan. Sonra istersen at.
Kalan 200 liranın üstüne de geçen zaman içinde bir şeyler ekler daha düzgün, güzel bir modele geçersin.
Tavsiye için teşekkürler dediğin gibi yapacağım kulak içi kulaklık önerisi yapabilirmisiniz peki 120 liraya kadar kaliteli olursa güzel olur

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri