300 TL kulaklık

Hamza Kaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
Arkadaşlar merhaba 300 TL bütçem var oyun için kulaklık alacağım ne önerirsiniz her türlü oyunu oynuyorum ama en çok oynadığım oyun valorant pubg
Aklımdaki kulaklık modeli rampage rm-k44

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Forumda bu bütçeye sürekli bu kulaklık öneriliyor.

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
Arkadaşlar merhaba 300 TL bütçem var oyun için kulaklık alacağım ne önerirsiniz her türlü oyunu oynuyorum ama en çok oynadığım oyun valorant pubg
Aklımdaki kulaklık modeli rampage rm-k44

KS

Hamza Kaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
Amazondan hiç alışveriş yapmadım yazan fiyat herşey dahil fiyatı mı bazen gümrük parası falanda oluyor

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252
Amazondan hiç alışveriş yapmadım yazan fiyat herşey dahil fiyatı mı bazen gümrük parası falanda oluyor
Amazon sadece yurtdışından ürün satmıyor. Türkiye'de de bir çok ürün tedarikçisi var. Ürün'de Prime ibaresi var. Aylık 7 TL idi sanırım, üye olursan eğer kargosu bedavaya geliyor Prime ürünlerde. 10 liralık şey bile alsan. Ayrıca satış sonrası ürünü canın istemedi beğenmedin diyelim, sanırım 30 gün iade hakkın var.

KS

Hamza Kaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
Amazon sadece yurtdışından ürün satmıyor. Türkiye'de de bir çok ürün tedarikçisi var. Ürün'de Prime ibaresi var. Aylık 7 TL idi sanırım, üye olursan eğer kargosu bedavaya geliyor Prime ürünlerde. 10 liralık şey bile alsan. Ayrıca satış sonrası ürünü canın istemedi beğenmedin diyelim, sanırım 30 gün iade hakkın var.
Bilgi için teşekkürler

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
hocam kargo zaten bedava oluyor prime ile daha hızlı geliyor sadece , bazı ürünlerde prime olursa kargo bedava oluyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri