300 TL Mouse Önerisi (03.04.2022)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

3miRun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
300 TL bütçem var ve oyuncu mouseu arıyorum. Fps oyunları oynuyorum. Amazonda 30tl indirim kodum var yani amazonda 330tlye kadar bütçem var. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: 300 TL Mouse Önerisi (03.04.2022)

Bloody X5 Max - 353 TL - Prime ile alınca sanırım indirim oluyordu istediğiniz bütçeye inebilir. Ürün oldukça başarılıdır. Özellikleri : BC3332-A Sensör + 10K DPI Çözünürlük + 250 IPS Tarama + 35G İvmelenme + 2000Hz(0.5ms) Raporlama Süresi + 50 Milyon Tuş Ömrü + Ölçüler: 130mm Uzunluk x 73mm Genişlik x 44mm Yükseklik - Yazılımı desteği yok her şey ürün altındaki tuşlar ile yapılıyor!!! Bu yazılım olmaması macro için eksi genel olarak artıdır.

Yok yazılım olsun derseniz bu ürünü öneririm. SteelSeries Rival 3 - 280 TL - Özellikleri : TrueMove Core Sensör + 8.5K CPI Çözünürlük + 300 IPS Tarama + 35G İvmelenme + 1000Hz(1ms) Raporlama Süresi + 60 Milyon Tuş Ömrü + Ölçüler: 120.60mm Uzunluk x 58.30mm Genişlik x 21.50mm Yükseklik

Özelliklerin ne anlama geldiğini bilmiyorsanız aşağıda açıklamaları var.
  • CPI/DPI : Kabaca anlatmak gerekirse ürünün monitör pikselleri arasındaki hareket hızını temsil ediyor. Ben 4K çözünürlüğe kadar 6000 DPI/CPI üzerini kullanan pek görmedim. Yani rakamların yüksekliği sizi pek yanıltmasın.
  • IPS : Sensörün zemin yani yüzeyde hareket için kaç noktadan tarama yaptığını gösterir. Ne kadar fazla o kadar hassas ve doğru tepki veren bir mouse demektir.
  • G yani İvmelenme : Ürünün sensörünün ne kadar hızlı hareketlere kadar oluma yapabildiğini temsil ediyor. Uçaklardaki G kuvvetiyle aynıdır. 30G ve üzeri her zaman oyuncu için iyidir.
  • Hz : Mouse ürünüyle bilgisayar arasındaki alışveriş hızıdır. Ne kadar az milisaniye(ms) o kadar hızlı gönderim demektir. Veya Hz olarak söylersek ne kadar yüksek Hz o kadar hızlı iletim demektir. 1000Hz yani 1ms süre piyasadaki ürünlerin %99 'u bu hızda olduğundan dolayı bu değer alt sınır olarak görülebilir. Piyasada 2000Hz/4000Hz/8000Hz ürünler var ama 2000Hz üzeri sistem donanımlarında alt limit sunuyor!

KS

3miRun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Ürünü 4 gündür kullanıyorum ve çok memnunum. Hem benim elime hem kardeşimin eline tam oturdu. Solundaki baş parmak için olan yer de mükemmel bir detay. Oyun oynarken hiç bir takılma yaşamadım (Hızlı çevirince vs.). Yazılımı yok ancak herşey farenin altındaki tuşlardan yapılıyor ki bu da gayet iyi bir detay. Fare topunda, ortasında ve ön sol tarafında X logolu ışıklandırmalar var. Çok ama çok hoşuma gitti. Öneriniz için teşekkür ederim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: 300 TL Mouse Önerisi (03.04.2022)

Hayırlı olsun diyorum. Uzun vadedeki kullanımlarınızı da paylaşırsanız sevinirim.

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri