300 TL Oyun İçin Kulakiçi Kulaklık Tavsiyesi

emirhan-ozer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Herkese merhaba. Aşağıdaki fotoğraftaki girişi kullanabileceğim bir kulaklık ve lazımsa bir de uygun fiyatlı dönüştürücü istiyorum.

Kulaklık, kulakiçi olmalı , ses kalitesi iyi olmalı , mikrofonu çalışmalı. Bundan kastım kulaklıktan hem ses almak hem de ses vermek istemem. Şu an telefon kulaklığını taktım ama sadece ses alabiliyorum o yüzden mikrofonunu tanıtabilecek bir kulaklık lazım.

Bütçe:  300 TL

İnternetten bunlara göz gezdirdim:

Kasa ön panel kulaklık girişi:
nt1c03m.png

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Kasanızın marka ve modelini verir misiniz. Gördüğüm kadarıyla XPG INVADER ama emin olmak istedim. Bir bakayım o JAK girişi kaç boğum yapıda. Eğer 2 boğumsa bu tür kulaklıkları mümkün değil mikrofon ve kulaklık olarak kullanamazsınız.

Cevap vermediğiniz için INVADER olarak baktım ve üründeki portun 3 boğum olduğunu öğrendim. 3 boğum tek JAK ile ses ve mikrofon yapısını sunan kulaklıklar takılabilir görünüyor.

Önerim HP OMEN Dyad - 230 TL bu ürün olur.

KS

emirhan-ozer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
ugur.gozaydin' Alıntı:
Kasanızın marka ve modelini verir misiniz. Gördüğüm kadarıyla XPG INVADER ama emin olmak istedim. Bir bakayım o JAK girişi kaç boğum yapıda. Eğer 2 boğumsa bu tür kulaklıkları mümkün değil mikrofon ve kulaklık olarak kullanamazsınız.

Cevap vermediğiniz için INVADER olarak baktım ve üründeki portun 3 boğum olduğunu öğrendim. 3 boğum tek JAK ile ses ve mikrofon yapısını sunan kulaklıklar takılabilir görünüyor.

Önerim HP OMEN Dyad - 230 TL bu ürün olur.

evet dediğinizi gibi ürün bu XPG INVADER-BKCWW USB 3.0 Temperli Cam ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa. Tavsiye ettiğiniz kulaklık için esktra bir ayırıcı almama grek yok değil mi? direkt tak çalıştır olacak

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Hayır gerek yok çift JAK olsaydı gerek vardı ama tek JAK ürünlerde kombo çıkış alınabildiği yazıyor kendi sitesinde ve yabancı kaynak incelemelerinde.

KS

emirhan-ozer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
ugur.gozaydin' Alıntı:
Hayır gerek yok çift JAK olsaydı gerek vardı ama tek JAK ürünlerde kombo çıkış alınabildiği yazıyor kendi sitesinde ve yabancı kaynak incelemelerinde.

Laptoptan masaüstüne geçtim. Laptopta da mikrofon sorunu oluyordu buradaki gibi, kasaya geçtim yine aynı problem cidden çıldırttı beni.

Tavsiye ettiğiniz ürünün videoları hiç kadar az olmasına rağmen Amazon'da iyi yorumlar yapmışlar. Heyecanlandıran bir ürün oldu şimdiden. Bakalım geldiğinle nasıl olacak umarım direkt çalışır mikrofon ile birlikte. Teşekkürler.

Bir de benim şu an deneyip de mikrofonu çalışmayan kulaklığım bu Xiaomi. Bunun da boğum sayısı 3 ama çalışmıyor mikrofon. Ben mi ayarlarını yapamadım acaba veya sizin önerdiğiniz çalışacak mı?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri